24 април 2020 г.   
Click here to view this email in your browser                               
Здравейте,
В този труден за всички ни период, когато поради разпространението в световен мащаб на Covid-19 не можем да работим както преди, бяхме принудени преди месец  да отложим изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020. От друга страна, това е ценно време, за да обмислим как да сме по-гъвкави и да се запознаем с нови възможности, полезни за бъдещата ни работа.
Включихме компаниите, заявили участие в seeSUSTAINtec 2020 до 20-ти февруари, в ИНТЕРАКТИВНА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА, като ще Ви ги представим в поредица от бюлетини.
Научете повече за техните решения, които биха могли да намерят пряко приложение в дейността Ви, да повишат Вашата конкурентност и ресурсна ефективност.                       
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796   
                                                          
 
Хибридни Енергоспестяващи Системи   Хибридни Енергоспестяващи Системи предлага система, която намалява до 8 пъти разходите за електроенергия. Уникална разработка - единственият в света слънчево-въздушен топлоприемник. Осигурява целогодишно затопляне, охлаждане и гореща вода, черпейки енергия от ВЕИ. Намира приложение в промишлени, жилищни, селскостопански и обществени сгради.
 
ГЛОБАЛ-ТЕСТ ЕООД   Глобал-Тест е ексклузивен представител на световните лидери в сферата на измервателната техника - ТЕSТО, VEGA  и CASELLA, ETI, KOBOLD, KERN, CS INSTRUMENTS и MEGA SYSTEM. Предлага газ анализатори за димни газове, уреди за измерване параметрите на работната среда и обслужване на ОВК системи, радарни сензори, електронни нивомери, мониторинг на прах, шум, вибрации и др.
 
Herz Armaturen GmbH   Пелетният котел HERZ pelletstar с мощности от 10, 20, 30, 45 и 60 kВт, убеждава с високата си ефективност, лесно обслужване и модерен дизайн. Фирмата предлага термопомпата Commotherm LWi Split въздух/вода с най-нова инверторна технология; висока енергийна ефективност при отопление, охлаждане и за подготовка на топла вода за битови нужди.
 
МЕКОМ ООД   МЕКОМ ООД e официален представител за България на Thermaflex - водеща компания, производител на техническа изолация, предварително изолирани тръби и продукти от специална пяна, произведени от безвредни за околната среда полиолефини.
 
Софилко
 
Софилко е оторизиран търговски представител и сервизен център за измервателна и аналитична апаратура на водещи световно известни и утвърдени фирми в индустрията. Предлага поддръжка на първокачествени системи и анализатори за мониторинг на въздуха, хроматографи, спектрометри, газови генератори, консумативи за хроматография и др.
 
Прочетете интервюто с Боян Стойчев, който разказва за световната иновация Airpointer.
 
ПроКредит Банк
 
 
ПроКредит Банк насърчава мерки за подобряване на енергийната ефективност. Предлага три продукта със зелена насоченост за физически и юридически лица: Кредит Зелена инвестиция за високоефективни технологии, оборудване, сгради, процеси или суровини; Кредит ЕкоМобилност за закупуване на електромобил или plug-in хибрид при лихва от 1,5%; Кредит за закупуване на 30 kW PV инсталация.
 
Интервюто с Константин Киров, отговарящ за зелената политика на банката
 
 
Списание ТД Инсталации се списва на базата на професионално ориентирани статии с практическа насоченост за нуждите на специалистите в строителното инвестиране, проектиране и изграждане на сградни инсталации и оборудване, инструменти и материали за тях.
 
Recycling International  
Recycling International в продължение на 20 години се превърна във високо ценен източник на информация за утвърдени компании в индустрията, както и за нови пионери в областта на рециклирането. Списанието предоставя задълбочена, актуална и практическа информация.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com