www.soedidee.nl
NIEUWSBRIEF
APRIL 2018
 
Lieve ,
 
Tijd voor een update! Ik ben druk met van alles en dan vliegt de tijd voorbij....
 
Zaterdag 14 april a.s. ben ik mijn (een deel van) mijn winkeltje aanwezig op de ledendag van Merkwaardig in Nijkerk (alleen toegankelijk voor leden.)
Vanmiddag maakte ik alvast deze schattige pakketjes met borduurstof in suikerzoete en stoffige kleurtjes. Ik werd er gelijk vrolijk van!
Uiteraard kan ik niet alles meenemen, maar mocht je iets speciaals willen, stuur me dan vrijdag voor 12.00 uur een berichtje en dan neem ik het voor je mee.
 
QUILTSTOFFEN
Al een tijdje spookte het door mijn hoofd, dat de kast vol quiltstoffen die ik had geweldig was om naar te kijken, maar dat er helaas niet veel van verkocht werd. Een vraag op Facebook bevestigde dit; sommige mensen wisten niet eens dat ik quiltstoffen verkocht!!! Uiteindelijk heeft mij dit doen besluiten om de hoeveelheid quiltstoffen enorm terug te dringen en me vooral te gaan richten op het borduren.
Met pijn in mijn hart heb ik deze hele partij stoffen over gedaan aan Janine van House of Quilts in Brielle. Uiteindelijk voelt het als een goede beslissing!
De kast is inmiddels gevuld met alle borduurstoffen.
En zoals je ziet ook nog een aardig assortiment quiltstoffen, want die gebruik ik wel in mijn pakketjes enzo. In de webwinkel kun je zien welke quiltstoffen er nog zijn.
 
VAKANTIE
Volgende week ga ik een workshop geven bij een groep dames in België en daarna ga ik een paar dagen weg met mijn gezin. Bovendien staat het halve atelier nog op z'n kop vanwege de verhuizing van de quiltstoffen, dus ik ga ook nog een paar dagen "rommelen".
Woensdag 18 april worden de laatste bestellingen verstuurd en dan ben ik van DONDERDAG 19 t/m VRIJDAG 27 APRIL met VAKANTIE! De webwinkel blijft wel geopend, maar ik ben niet telefonisch bereikbaar en bestellingen worden vanaf maandag 30 april verstuurd.
 
NIEUW
Sinds kort verkoop ik de handige Yazzii-tassen.
 
 
Deze handgemaakte handwerktassen zij verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. In de tassen vind je allemaal handige vakjes om al je handwerkspullen overzichtelijk op te bergen.
De tassen worden in India - op een eerlijke wijze - met de hand gemaakt en zijn voorzien van kwaliteitsritsen en materialen.
De stoffen buitenkant is er in 7 verschillende kleuren en kun je ook nog leuk "pimpen" met een borduurwerkje of applicatie oid.

NASHVILLE
Inmiddels zijn de meeste patronen van de Nashville Needlework markt binnen gekomen en staan ze in de webwinkel. Ik wacht alleen nog met smart op de patronen van With Thy Needle and Thread. Deze laten helaas altijd wat langer op zich wachten. Hieronder een kleine selectie (klik op de foto's!):
 

 
 
RANDJESDAG
 
Aukje de Boer houdt van 8 april tot 3 juni 2018 een tentoonstelling "Merklapen en letterdoeken yn 't Mienskipshûs" in haar geboortedorp in Friesland. 
Op zaterdag 26 mei organiseer ik samen met Aukje een RandjeperWeek-dag in de Rehoboth Kerk, Balthasar Bekkerstjitte 27 in Metslawier (Friesland). Je bent deze dag welkom van 10.30 - 15.00 uur om andere Randjes borduursters te ontmoeten, elkaars werk te bewonderen, samen te borduren en natuurlijk om de tentoonstelling van Aukje te bekijken (de lokaties liggen 300 meter bij elkaar vandaan). Ook neem ik een deel van mijn winkeltje mee, zodat jullie ook nog kunnen shoppen. Meer informatie en opgeven via de webwinkel.
 
 
Liefs en creatieve groeten,
Simone
 
Heggerweg 19
8171PL Vaassen
 
Tel: 06 425 82 855
 
info@soedidee.nl
blog: soedidee.blogspot.nl
Facebook: www.facebook.com/soedidee
Pinterest: www.pinterest.com/simojo
Instagram: https://instagram.com/soedidee
Twitter: @Soedidee