SAC-Dag, 3HW
Geachte heer, geachte mevrouw
 
Vrijdag 6 maart 2020 brengt 3HW in het kader van de SAC-dag een bezoek aan de Zevensprong. Nadien gaan we als klasbindende activiteit picknicken en schaatsen.  
 
Onze school wil werken aan sociale vaardigheden, van het eerste tot het zesde jaar. In de eerste graad volgen we de methode van ‘Leefsleutels’. In de tweede graad willen we de leerlingen de aangeleerde sociale vaardigheden ook laten toepassen. Daarom krijgen de leerlingen van het derde jaar een dag in het tweede trimester om een ervaring op te doen in een meer zorgende context.
 
De Zevensprong is een lagere school in Leuven. De leerlingen draaien een voormiddag mee in een klas van het eerste leerjaar om zo kennis te maken met het dagelijks gebeuren. Ze helpen de kinderen met leren lezen en schrijven tijdens een één op één contact. Hiernaast bieden ze ook een muzische activiteit aan die ze hebben voorbereid in de klas.
 
Praktisch
  • We verzamelen om 8u40 aan de ingang van de Zevensprong (Rijschoolstraat 23, Leuven).
  • De leerlingen moeten boterhammen voorzien.
  • We verplaatsen ons met de fiets of de bus. Gelieve dus een fiets of een buskaartje te voorzien. We hebben rond 15u45 gedaan met schaatsen en verplaatsen ons dan terug naar Leuven. Uw zoon of dochter kan ook, indien gewenst, rechtstreeks naar huis gaan van aan de schaatsbaan (Ondernemingsweg 1, Leuven).
  • Het schaatsen zal 5 euro kosten en worden aangerekend via de schoolfactuur.
 
Vriendelijke groet
Heleen Juchtmans, klasleerkracht
Frank Baeyens, directeur
 
Voor verdere inlichtingen over deze activiteit, contacteer heleen.juchtmans@hdc.ksleuven.be
 
 
Dit is een no-reply adres. Gelieve niet te reageren op de afzender van dit bericht.
Voor wijzigingen in contactadres, contacteer secretariaatsmedewerker nick.caron@hdc.ksleuven.be