HOE LAAT JIJ DE LIEFDE STROMEN IN JEZELF?


In de maand december word je uitgenodigd om nog meer voor jezelf te gaan staan. Dit proces begint met het aandacht geven aan je ruggengraat, zodat deze steviger en ook flexibeler wordt. De kundalini-energie gaat daardoor beter stromen. Alle vernieuwingen van de afgelopen tijd worden steeds meer eigen. Een proces dat ondersteund wordt door de kleuren geel en turquoise. Deze staan respectievelijk voor helderheid en creativiteit. Het is als een metamorfose tot een gracieuze, zelfverzekerde zwaan, die trots is op zichzelf en op de unieke manier hoe zij soepeltjes door het leven gaat.

Onder invloed van deze fraaie ontwikkelingen ontstaan er nog meer nieuwe openingen, vooral in het oranje-paarse spectrum waarbij de kleur zilver nog een extra duit in het zakje doet. Dit zal enerzijds zorgen voor meer innerlijke warmte, zelfwaardering en koestering. Anderzijds opent het deuren om toegang te krijgen tot meer dimensies en een grootsere geestelijke wereld. Het is niet zozeer een proces van uitreiken naar iets of iemand, maar het gaat om innerlijk verbindingen te maken en het verkennen van ongekende (oer)dieptes in jezelf.

Losse eindjes die in de loop van het leven ontstaan zijn, gaan naar elkaar toe bewegen en worden met elkaar verbonden. Zo ontstaan meerdere lemniscaatvormige energiestromen in jezelf (van boven naar beneden, voor naar achter, links en rechts) waarbij het middenrif en hart als het middelpunt van deze oneindige bewegingen fungeren. Dit brengt de liefdesenergie voor jezelf en daarmee voor anderen op een hoger level. Om een opblaasscenario te voorkomen vraagt de snelheid en intensiteit waarmee dit gepaard gaat om enige voorzichtigheid. Laat daarom de zwaan in jezelf in vrijheid door het water glijden. Dit zorgt voor zuivering, ritmiek en uiteindelijk de juiste buiging en beweging.

Je kunt jezelf ondersteunen door voldoende rust en ruimte te creëren. Het is niet perse nodig om stil te zitten. Zoek vooral plekken op waar je je goed voelt, waar je kan observeren en waar je kan laten gebeuren wat zich aandient zonder je in te laten zuigen door afleidende prikkels van buitenaf.

Schrik niet als je je van gracieus ineens weer klein, onveilig of ongemakkelijk voelt. Beperkende overtuigingen of kind-angsten liggen namelijk op de loer. Gebruik deze angsten op een goede manier door de kwetsbaarheid die te voorschijn komt, serieus te nemen zonder in een verhaal te gaan zitten. Er is écht voldoende ruimte voor jou en je mag helemaal zijn wie je bent! Maak de beweging af, juist nu je zo dichtbij de door jouw gewenste mijlpaal bent. Zorg dat je jouw innerlijke verbindingen steeds bewaakt en in stand houdt. Laat de achtvormige-lemniscaat ontstaan; eerst klein en daarna groter. Ook al moet je er misschien nog even aan wennen; zegen deze ongekende en groeiende liefdesstroom! Een beweging zonder woorden, die gezien en gevoeld mag worden.

Een liefdevolle maand toegewenst waarin je ten volle leeft in overeenstemming met jouw Goddelijke plan!


INDIVIDUELE INNERLIJKE GROEIREIS MET REISBEGELEIDING


Er is een positief reisadvies afgegeven voor een Innerlijke Groeireis in de binnenwereld.

Deze reis brengt je dichter bij jouw bron, zodat je moeiteloos je essentie kunt gaan leven.

Onderweg doe je tien havens aan, waar je met tien creatieve, systemische, energetische en lichaamsgerichte oefeningen de volgende thema's onderzoekt en uitwerkt: gegrond, veilig, autonoom, leef, onschuldig, vrij, open, compassie, zelf-expressie en thuis. Alle oefeningen staan online en zijn 24/7 beschikbaar voor jou.

Je bereikt jouw reisdoel door het volgen van deze weg. Jij bepaalt zelf de vertrekdatum en reist in jouw eigen tempo. Je kunt op jouw momenten in het traject gebruik maken van vijf uur individuele coaching en reisbegeleiding van Nienke. Zo kun je dieper op een thema ingaan of de boel vlot trekken als je vastgelopen bent.


Eén ding is zeker: JE WORDT THUIS GEBRACHT!P.S. Wil je toch liever een groepsreis maken op locatie? Schrijf je dan in voor de Live-reis die start op 5 maart 2021!


17 DECEMBER: TRANSFORMATIEWIEL
Laat een levenswens in vervulling gaan tijdens een krachtig sjamanistisch ritueel.


19 JANUARI: COACH-INN-SYSTEMEN
Leer in vijf dagen de kneepjes van het vak om zelf opstellingen te kunnen faciliteren.


5 FEBRUARI: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Bekwaam je gedurende acht dagen in het lezen van energievelden in sprekende metaforen.


BOEKENTIP
Deze maand plaats ik graag het boek Mijn lichaam, mijn trauma, mijn ik van Franz Ruppert en Harald Banzhaf in de schijnwerper. Hierin staat enerzijds beschreven hoe (psychische) trauma's in het lichaam vastgezet worden en tot ziekten kunnen leiden. Anderzijds wordt uitgelegd hoe op systemische wijze en op basis van het Verlangen het zelfhelend vermogen "aangezet" kan worden zodat heling en genezing op kan treden.


RECEPT VAN DE MAAND
Het is weer de tijd voor typische wintergerechten. Het verrassende lekkere recept van zoete, pittige spruitjes met linzen past daar wat mij betreft helemaal bij.


ALVAST EEN ENERGETISCH KIJKJE IN JOUW 2021?
Heb je daar behoefte aan? Bestel dan een energieboodschap. Ik spreek die graag voor je in en stuur die per mail naar je toe.

Vanaf 20 december tot en met 8 januari ga ik er even tussenuit. Wil je daarvoor of daarna een afspraak voor een opstelling, reading, ademsessie of (lichaamsgerichte) coaching? Stuur me dan een mail of bel 033-4451480.
Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.