....................................
BESTEL NU:

Vivaldi –
Dangerous Liaisons
16 jan-16 maart 2019 
 
Meer info
Kaarten en speeldata
 
 

....................................
 

 

Nog drie dagen crowdfunding 'Vivaldi – Dangerous Liaisons'

DVD-uitgave op 10% na rond

Twee weken geleden speelden we Vivaldi – Dangerous Liaisons voor de laatste keer in een uitverkochte Koninklijke Schouwburg. Ruim 15.000 bezoekers zijn naar onze ‘nieuwe’ barokopera geweest, door het hele land. Gelukkig hebben we de opera op film vastgelegd, zodat nog meer operaliefhebbers onze spraakmakende productie kunnen zien.

We willen die filmopname graag uitbrengen op DVD en als HD-streaming. Op voordekunst.nl zijn we een crowdfundingsactie gestart om dat mogelijk te maken. Al 90% van het doelbedrag is gedoneerd, zodat we de bij de twee laatste voorstellingen de filmopnames konden maken. We hebben nog drie dagen voor de donaties van de laatste 10%. Wanneer minimaal 17 mensen de DVD vooruitbestellen, halen we de 100% en kunnen we de opnames monteren en uitbrengen. Doneer voor zaterdag en help ons mee om Vivaldi – Dangerous Liaisons te blijven delen!

Klik hieronder om meer te lezen of direct te doneren.

 

Een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot voor ‘AMADEUS’

Op zaterdag 15 juni presenteren we de première van AMADEUS, samen met de De Theateralliantie en Het Nationale Theater. Een nieuwe muziektheaterversie van Peter Shaffers beroemde toneelstuk over Mozart. Tijdens een fotoshoot is het campagnebeeld geschoten voor de poster. Kijk via deze link achter de schermen.

Hernán Schvartzman, muzikaal leider van OPERA2DAY, is verantwoordelijk voor de muziek. Daniël Hamburger arrangeerde Mozarts composities en Lucie Chartin schittert als sopraan. Dit trio werkte ook mee aan onze vorige producties Hamlet en Dr. Miracle’s last illusion.

AMADEUS is in 12 grote theaters door het hele land ruim 70 keer te zien.

Lees meer over AMADEUS en koop kaarten via deze link.


VOLG ONS:


www.opera2day.nl
Facebook
Twitter

Wilt u inhoudelijk reageren, klik dan hier