Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Wist je dat.....
Bovenstaande stellingen vormen de basis van waaruit ik mensen begeleid naar hun kracht.
Er zit zoveel genezing in het ontdekken en erkennen en omarmen wie je werkelijk bent gezien vanuit de generatielijn waar je uit voorkomt.
We zijn allemaal kinderen van God maar onze authenticiteit is nauw verbonden met die van onze ouders.
In de kerk horen we nog wel eens praten over de generatie vloek. Maar we vergeten het belangrijkste. Ze generatie zegening.
Die is vele malen belangrijker dan de vloek. Jezus is voor ons tot een vloek geworden zodat we onze zegeningen in ontvangst mogen nemen.
Maar waaruit bestaan die zegeningen? We zijn in Christus gezegend maar ook in onze ouders. Dat laatste wordt vaak vergeten maar de Bijbel vergeet dat niet.

Deuteronomium 5:16  Eer uw vader en uw moeder naar het gebod van de HERE, uw God; als u dat doet, zult u een lang en voorspoedig leven hebben in het land dat Hij u geeft.

De satan wil niet dat we gaan ontdekken wie we werkelijk zijn en wil niet dat we in onze kracht komen. Daarom probeert de satan ook deze generatiezegeningen om te buigen naar vloeken.
De satan probeert negatieve lading door te geven door de generaties en wil dat we onze ouders minachten, verwerpen of haten. Zonder dat we het beseffen sluiten we daarmee ook de stroom van leven af voor onszelf en onze kinderen.
Mensen die uit een disfunctioneel gezin komen hebben vaak moeite om positieve dingen van hun ouders te benoemen. Het negatieve overheerst vaak.
Hoe mooi is het om door Gods Liefde te vergeven en de ouders van waaruit jij gevormd bent te gaan zien vanuit Gods ogen vol liefde.
Door vanuit Gods ogen naar je ouders te kijken ga je automatisch ook anders naar jezelf kijken. Jij bent immers de geestelijke erfgenaam van hun goddelijke kwaliteiten.
 
Deze weg van het leren eren van je ouders en de goddelijke kwaliteiten leren zien in plaats van het negatieve is niet altijd eenvoudig.
Daarom heb ik een cursus ontwikkeld die je online kunt volgen om je hierin te ondersteunen.
Velen hebben deze cursus al gedaan en is deze cursus tot grote zegen geweest.
Je ontvangt via deze helende reis niet alleen genezing voor jezelf maar je doorbreekt negatieve generatie patronen en baant daarmee ook de genezing voor je ouders en kinderen en andere familieleden.
In een traject kun je ook persoonlijke begeleiding ontvangen om hier samen met mij doorheen te gaan.
 
Actie t/m 30 april. Helende reis met Jezus online van € 75,- nu voor  € 50,-
Voor mensen die hiermee aan de slag willen gaan aan de hand van 6 video's met bijhorende opdrachtjes bied ik de online cursus nu aan voor de actieprijs van € 50, in plaats van € 75,-
Je kunt deze online cursus aanschaffen via onderstaande link.
https://agapecoach.nl/helende-reis-met-jezus-online/
Tijdens het bestelproces moet je dan de actiecode invullen: ACTIE-HELENDE-REIS
Het aankoop bedrag wijzigt dan vanzelf in € 50,-
Als je een account hebt van de ledensite kun je deze ook daar aanschaffen net dezelfde code.
 
Ik hoop en bid dat dit stukje onderwijs je tot grote zegen mag zijn,
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
 
Robert