PAM Nieuwsbrief
 
1. Nieuwe huisstijl 
Beste ,
 
Met gepaste trots presenteren wij u onze nieuwe huisstijl die wij vanaf begin dit jaar voeren. Nieuwe folders en andere bedrijfs- en productinformatiemateriaal is zowel geprint als digitaal (via onze website) verkrijgbaar. 
 
Omdat PAM deze zomer 10 jaar geleden een nieuwe koers is gaan varen onder leiding van Jan Luttikhuis, vinden wij het ook tijd voor een nieuwe PAM-Nieuwsbrief.
 
Maandelijks gaan wij u voortaan informeren en hopelijk inspireren voor onderhoud en renovatie aan balkons, galerijen en alle toegangen van woningen waar beperkingen kunnen zijn (die met een PAM-oplossing vrijwel altijd kunnen worden weggenomen).
 
Wij vertellen u graag wat wij zoal tegenkomen, actuele thema’s vanuit wet- en regelgeving, maar ook uit de praktijk. Vanuit concrete situaties kunnen wij u laten zien welke voor- en nadelen verschillende opties kunnen hebben om aan verstoringen zoals gladheid, hoogteverschil, esthetische aspecten, etc. oplossingen te bieden. 

 
 
Wij sturen u graag een set van onze nieuwe folders toe, of brengen deze met een monsterdoos bij u langs tijdens een vrijblijvend gesprek. Graag horen wij van u waar uw belangstelling naar uit gaat.
 
Wist u trouwens dat wij sinds 2014 ook een webshop voor met name particuliere klanten  hebben?
Via  kunnen zij standaard oplossingen voor o.a. gangbare toegangsproblemen bestellen, die wij hen dezelfde werkdag nog per post toezenden.
 
   Voor meer informatie klikt u op een van de onderstaande folders:
 
PAM heeft als bedrijfsmissie goede duurzame kwaliteit te bieden voor iedere situatie, voor tevreden klanten en gebruikers van producten en diensten nu en in de toekomst. Een goede voorbereiding is het halve werk en bespaart opdrachtgevers tijd en geld. Betrek ons daarom in een vroeg stadium bij uw plannen en ambities, dan kunnen wij onze technische en praktische (materiaal)kennis, vaardigheden en ervaring het beste voor u te gelde maken. PAM is graag uw partners in toegangsoplossingen.
 
Mochten wij iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dat graag van u.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Het PAM-team
 
Vakantie
 
In verband met vakantie is ons bedrijf gesloten van:
Maandag 27 juli 2015 t/m vrijdag 7 augustus 2015
 
Vanaf maandag 13 augustus 2015 staan wij weer voor u klaar.
 
Doorsturen
 
Kent u mensen voor wie deze nieuwsbrief interessant kan zijn? Stuur het dan door.
U kunt een abonnement nemen via: Stuur deze email door naar een vriend
 
Wijzigingen
 
Opzeggen voor deze nieuwsbrief kan vanzelfsprekend altijd! NIET door ons te mailen, maar via de link onderaan. E-mailadres verandert? Wijzig hem onderaan. 
PAM Galerij en balkonverhoging B.V.,
Virulyweg 1, 7602 RG Almelo,