Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 34
 
Scheepspraat: spreuk van de week
 
In een scheepshut voor Pampus liggen
De Liberté en de Nieuwe Zorg voor Pampus

 
Forteiland Pampus heeft de afgelopen weken de unieke kans geboden om op het eiland te overnachten. Het originele plan was dat gasten in tenten konden slapen, maar helaas kon dit vanuit de gemeente niet doorgaan. Onder het mom van "creatief ondernemerschap in gekke tijden" werd er een oplossing gevonden. Gasten konden alsnog overnachten op het eiland, namelijk in scheepshutten. Dit gebeurde op de schepen de Nieuwe Zorg en de Liberté. Wij kijken terug op een succesvolle samenwerking. 
 
 
De Lola op tournee naar Haarlem
De Lola

 
Onze havenbarkas de Lola gaat op tournee naar Haarlem. Het schip gaat vanaf restaurant de Volkslust aan de Kruisweg vaartochten verzorgen door de historische binnenstad. Houd onze nieuwsbrief in de gaten en blijf op de hoogte van de verdere plannen.
 
Zomerse aanbieding Zondag onder Zeil
 
 
Profiteer nu van onze zomerse aanbieding en vaar in augustus mee met Zondag onder Zeil. Boek via de link hieronder en de tweede persoon vaart voor de helft van de prijs mee. 
 
 
 
 

 
Agenda augustus & september
 
Zondag onder Zeil 
 
Rondje Amsterdam
Volendam voor de boeg
 
 
 
Ideeënbus
 
Heb je een suggestie, goed idee voor een vaararrangement of een idee om onze dienstverlening te verbeteren? Laat het ons weten en maak kans op 50% korting op 1 van onze tochten. 
 
 
 


 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.