Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Nog even een laatste mailing voordat ik op vakantie ga. Een tijd van genieten, uitrusten en nieuwe inspiratie opdoen, boeken lezen en schrijven en natuurlijk fotograferen in de natuur. Ik wens jou ook een hele gezegende vakantie toe.
 
Om een kleine bijdrage te leveren aan jouw vakantie heb ik nog wat voor je wat je tot grote zegen kan zijn. Juist in de vakantie heb je vaak wat meer tijd voor jezelf en voor God.
Wil je deze vakantie gebruiken om nieuwe inspiratie op te doen en te investeren in je relatie met God dan kunnen onderstaande materialen je wellicht tot zegen zijn.
 
Video lezing: Falling in love with Jesus.
Vorige week maandag heb ik een lezing gegeven met als thema: 'falling in love with Jesus'. Een heerlijk thema om in de vakantie mee bezig te zijn.
Het was een hele bijzondere lezing waarbij verschillende mensen een ontroerend getuigenis hebben gegeven en een van de aanwezigen een lied heeft gezonden recht vanuit haar hart. Er was een heel bijzondere liefdevolle sfeer waarin mensen zich vrij voelden hun kwetsbaarheid te delen.
Ook de tijd van bediening was heel bijzondere waarbij velen diep werden geraakt door Gods Liefde.
De lezing zelf heb ik opgenomen en kun je bekijken en beluisteren via youtube. Neem hiervoor de tijd en laat de boodschap doordringen tot je hart. Gods Liefdesverlangen gaat naar je uit.
https://youtu.be/ml4_qTLsuGM
 
Zomeractie 2017 - vakantiestop
Vanaf vandaag ben ik op vakantie voor 3 weken. Deze week ga ik nog voorbereidingen doen en ben ik nog bereikbaar voor het maken van afspraken voor na de vakantie. Daarna ga ik naar Frankrijk en ben niet meer bereikbaar. Vanaf 8 augustus plan ik weer afspraken in voor consulten.

Zomeraanbiedingen
Afgelopen tijd heb ik mensen diepgaand tot herstel zien komen in het traject van 5 sessies waarbij ik mensen meeneem in een helende reis met Jezus.
In die sessies staan 3 thema's centraal. We gaan helemaal terug naar de basis samen met Jezus om daar te werken aan een hersteld fundament van je identiteit. Zie http://agapecoach.nl/coaching-tot-transformatie-5-sessies/
Uniek in dit traject is de openbaring die God me heeft gegeven over de zegeningen van het voorgeslacht. De satan heeft deze weg willen roven waardoor we worstelen met onze identiteit. Ik ga met mensen schatgraven en samen met Jezus de door God bedoelde zegeningen van het voorgeslacht in ontvangst nemen. Ik heb hier een uniek programma voor waarin ik mensen begeleid tot heling en herstel. Een bijkomende zegening is dat er vaak ook mooie dingen gebeuren in de relatie met ouders en kinderen.
Dit bijzonder onderwijs heb ik ook op video gezet zodat mensen aan de hand van video boodschappen en instructie bladen dit hele traject ook online kunnen volgen. Voor velen is deze online cursus al tot grote zegen geweest.

Speciaal voor deze vakantie periode wil ik je een speciale aanbieding doen.
Je kunt de cursus 'Helende reis met Jezus online' tot 7 augustus aanschaffen voor slechts € 50,- (normaal kost deze € 75,-)
Lees even verder voor de instructie om de korting te krijgen.
http://agapecoach.nl/helende-reis-met-jezus-online/

Naast deze cursus bied ik ook de cursus 'Energetisch Bijbel lezen' aan tegen een hoge korting.
Dit is een 10 delige video serie met 8 uur onderwijs waarbij zowel de beginnende bijbel lezer maar ook de vergevorderde bijbel lezer uitgedaagd wordt om de bijbel op een frisse en nieuwe manier te lezen waarbij de nadruk ligt op beleving. De gevorderde bijbel lezer zal geprikkeld worden tot nadenken omdat de benaderwijze totaal anders is dan men gewend is en op bijbelscholen of in preken wordt onderwezen. Toch is mijn benaderingswijze heel bijbel getrouw.
De Bijbel cursus kun je nu aanschaffen voor slechts € 30,- (normaal € 45,-)
http://agapecoach.nl/unieke-video-cursus-energetisch-bijbel-lezen-8-uur-onderwijs/
 
Hoe werkt het?
Je kunt gebruik maken van deze korting door tijdens het bestellen de kortingscode ZOMERACTIE2017 in de vullen.
Deze code is voor beide bovenstaande acties te gebruiken en geldt tot 7 augustus. Eenmaal aangeschaft kun je de cursus volgen in je eigen tempo en blijft deze ook na 8 augustus voor je beschikbaar.
 
Combinatie korting.
Wil je beide cursussen aanschaffen dan geef ik je zelfs extra korting.
Je kunt beide cursussen aanschaffen voor slechts € 70,- (normaal € 120,-)
Deze speciale combinatiekorting kun je alleen krijgen als je deze aanschaft via onderstaande link.
https://www.paypro.nl/product/Actie_pakket-_Helende_reis_met_Jezus_online_+_energetische_Bijbel_lezen/49699
 
Deze acties zijn slechts geldig tot en met 7 augustus en gelden alleen voor de nieuwsbrieflezers van Leven in God ministry.
(je mag deze mail wel doorsturen)

Ik wens je een fijne vakantie toe en hoop je na 8 augustus weer te ontmoeten of op andere wijze tot zegen te zijn,

Robert van Mierlo
 
Hieonder nog een foto die ik vorige week heb gemaakt