NIEUWSBRIEF
 
Nieuwe website!
 
Vanaf vandaag staat onze nieuwe website online. We hebben niet alleen het uiterlijk opgefrist, maar ook het aanvragen van films hebben we onder handen genomen.
 
Starten doe je met je te registreren. Zo hoef je niet telkens jouw gegevens opnieuw in te vullen. Nu kan je niet alleen de status van je aanvraag zelf online opvolgen, je kan ook het aantal toeschouwers en de inkomsten via deze weg ingeven. Daarbij behoud je zelf het overzicht op al je (eerdere) aanvragen.
 
 
 
 
Bevrijdingsfilms vzw
Quinten Metsysplein 4
3000 Leuven
tel. 016/23 29 35
 
BE 0411 929 504
CATALOGUS

In samenwerking met verdelers zoals Disney, Universal, Belga en Cinéart beheren wij de vertoningsrechten van meer dan 15.000 films.
 
In onze catalogus vind je de titels waarvan wij een exemplaar in huis hebben en die je kan huren.
 
Nieuwe aanwinsten
 
Elke maand kijken we uit naar de nieuwe releases van onze partners of blikken we terug op een topper van het voorbije jaar. Voor een volledig overzicht kan je terecht op onze website.

Adam
De zwangere, ongetrouwde Samia is op zoek naar een dak boven haar hoofd en klopt aan bij Abla, weduwe en alleenstaande moeder van de 8-jarige Warda.
 
 
The Wild Goose Lake
Hij is de leider van een gevaarlijke motorbende. Zij is een prostituee die er alles voor over heeft om haar vrijheid terug te krijgen.
 
Les Misérables
Stéphane, nog maar net verhuisd van Cherbourg naar Parijs, komt terecht in de anti-criminaliteitsbrigade van Montfermeil in het 93ste arrondissement.