CC cultuurpunt Meeuwen-Gruitrode  |  nieuwsbrief |  mei 2016
 
Seizoen 2016-2017: tickets vanaf eind mei!
Alle namen en data voor het komende cultuurseizoen zijn gekend! Je vindt ze op onze website of in de nieuwe podiumfolder. Heb je de folder niet ontvangen, vraag dan je gratis exemplaar aan via tickets@meeuwen-gruitrode.be
 
Tickets zijn verkrijgbaar vanaf:
> 31 mei voor tickets in abo-formule
> 7 juni voor losse tickets
 
De abonnementsformule houdt in dat je tickets reserveert voor minstens 3 voorstellingen. Je geniet dan korting op de voorverkoopprijs.
 
Rechtzetting:  de familievoorstelling van Gilles Monnart gaat door op donderdag 2 maart 2017 (krokusvakantie) en niet zoals in de folder vermeld op zondag 26 februari.
 
29/05 Dorpsfeest met straattheater en kunstenplein
Tijdens het dorpsfeest in Meeuwen kan je naar goede gewoonte genieten van fijn straattheater en kinderanimatie. De cultuurraad richt er ook haar kunstenplein in, waar een 30-tal kunstenaars hun werk tonen en demonstreren. Je vindt er beelden in steen, keramiek en hout, evenals fotowerk en schilderijen. Het dorpsfeest is doorlopend van 14.00 tot 18.00 u. en alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.
 
> meer informatie volgt binnenkort in het gemeentelijk infoblad en in de programmafolder die huis-aan-huis bedeeld wordt.
 
 zondag 29/05  |  vanaf 14.00 u.  |  dorpscentrum Meeuwen  |  deelname gratis
 
19/06 Familienamiddag 'Geheimen van het Kasteel'
Op zondag 19 juni zet de Commanderij van Gruitrode haar deuren open voor een familiedag. Goochelaar Jahon brengt er de voorstelling 'Geheimen van het kasteel'. Verder zijn er rondleidingen, workshops en animatie voor de hele familie. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk. Voor de voorstelling van Jahon moet je wel vooraf inschrijven via de webshop of tickets@meeuwen-gruitrode.be. Het programma loopt van 14.00 tot 18.00 u.
 
> Meer informatie vind je op de website.
 
 zondag 19/06  |  vanaf 14.00 u.  |  Commanderij Gruitrode  | deelname gratis
 
Tickets:
Reserveer je tickets via onze ONLINE TICKETSHOP (reserveren, betalen, printen, klaar!)
Niet vertrouwd met internet?
- bel ons: 089 85 59 46
- kom langs (onze openingsuren vind je hier)
 
CC cultuurpunt  |  Phil Bosmansplein 1, 3670 Meeuwen-Gruitrode 
 
***
Bericht voor de ontvanger: wij zijn zo vrij u deze nieuwsbrief te presenteren. Wenst u onze nieuwsbrief niet langer te ontvangen, dan kunt u zich eenvoudig uitschrijven via de link hieronder.
***