Unsubscribe / Change Profile
Сподели:
 
От 27 до 29 март 2018 г. в София ще можете да се срещнете и запознаете със CPM Europe - световен лидер в производството на оборудване и технологии за производство на пелети (гранули) от различни видове продукти (жито, царевица и др.) и отпадни материали (слънчогледови люспи, дървесни частици, слама и други).
 
На щанда своите решения ще представят и Molinos AFAU. Компанията е специализирана в процесите на промишлено раздробяване, сушене, смилане и уплътняване. Те развиват дейността си като доставчици на съоръжения за производство на фуражи, преработка на фуражи и слама, преработка на биомаса и др.
 
Вижте какво споделят представители на двете компании от Холандия и Испания.
 
Интервю с г-н Питър Ланге, мениджър продажби Централна и Югоизточна Европа на CPM Europe.
 
Г-н Ланге, разкажете накратко за фирмата си. От колко години сте на пазара?

CPM-California pellet mills е създадена през 1883 г. в Калифорния. Първоначално се специализира само в машини за производство на пелети, но в наши дни много успешно е производител и на ключовите машини в пелетизиращите инсталации. Като чукови мелници, оборудване за кондициониране (подготовка на материала за гранулиране), машини за производство на пелети, охладители и сита за пресяване на пелети.
След откриването на фабрика в Холандия през 60-те години, CPM пое водеща роля в Европа в областта на пелетизиращите инсталации , а в България все още можете да намерите оборудване от произведено в онези дни. През последните 10-15 години в България множество машини на CPM бяха инсталирани в различни инсталации, като линии за производство на пелети от дървесина, маслодайни семена и животински фуражи.
 
Какви решения предлагате в областта на биомасата и производство на пелети? Какви са предимствата на Вашите машини, като се има предвид, че натоварването им обикновено е голямо?
 
 
 
 
Интервю с г-н Лиус Калво от Molinos AFAU
Г-н Калво, Molinos AFAU работи основно в четири различни сектора - Биомаса и компост, Рециклиране, Фуражни мелници, Фураж и слама
 
Какви отделни машини и цели съоръжения предлагате за всеки един от секторите?
Ние можем да доставим единични машини, като дробилки за слама, чукови мелници, верижни конвейери, кофични елеватори, пелет преси, охладители, превключватели и т.н., както и напълно завършени "до ключ" фабрики, включително контрол, монтаж и стартиране. За българския пазар ние сме съсредоточени основно върху биомаса, компост, фураж и слама.
 
Къде е разположено Вашето производство?
Произвеждаме предимно в провинция Сарагоса в Испания, но също така си сътрудничим с местните производители, за да намалим производствените и транспортните разходи на крайните клиенти.
 
 
 
Полезни линкове с актуални новини от сектора:
Бюлетин     Социални мрежи:             
 
 
Лице за контакт: Таня Булдеева, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/512905, 0886/793172
 
     
proPellets Austria е сдружение на австрийската индустрия за дървесни пелети. Членовете са фирми производители и търговци на пелети, производители на водогрейни котли и пелетни камини и др. Сред целите на proPellets е преминаването към по-екологични начини на отопление.
**********************************************************
      
Списание Индустрия - Първото и единствено списание, посветено на всички промишлени отрасли в Сърбия. Един от фокусите е развитието на енергетиката и управлението на отпадъците. Разпространява се безплатно до читателите. Аудиторията обхваща мениджъри на сръбски и чуждестранни компании, бизнес асоциации и икономически камари, научноизследователски и образователни институти, факултети и министерства, както и местните власти.
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".