NIEUWSBRIEF
Jaargang 14 - Nummer 10 - November 2016
 

 


Klik op bovenstaand logo voor
meer info en geschiedenis van de zender

 
60 jaar TVE
Televisión Española

60 jaar geleden, om precies te zijn op 28 oktober 1956, was de eerste uitzending van de Spaanse publieke omroep TVE. Inmiddels is het 'instituut' uitgebreid tot in totaal 7 televisie- en 6 radiozenders.

TVE is vooral bekend van de uitgebreide journaals die dagelijks 's morgens, om 15.00 uur en om 21.00 uur worden uitgezonden.

 
'El Gordo' de Spaanse Kerstloterij
 
Elk jaar op 22 december wordt de trekking van de Spaanse Kerstloterij 'El Gordo' uitgezonden. Kinderen zingen de getrokken nummers en de bijbehorende geldprijzen. Tevens wordt er elk jaar een promotie-filmpje gemaakt om aandacht te vestigen op deze grootste loterij van het jaar.

Dit jaar gaat het filmpje over Carmina, een oudere vrouw die op televisie (bij de TVE) het journaal ziet met daarin een item over de trekking van 'El Gordo'. Ze denkt dat ze prijs heeft en omdat de prijs valt op meerdere loten, wordt er een groot feest georganiseerd, terwijl de échte trekking pas een dag later is.

Bekijk hieronder de video:

 
NICLA TV gaat Live vanaf dinsdagavond 6 december om 18.30 uur

Na 2 seizoenen met veel plezier NICLA TV gemaakt te hebben is het tijd voor iets nieuws. Omdat er nog steeds veel vragen binnenkomen over allerlei onderwerpen en de mogelijkheden weer verder zijn uitgebreid, is het tijd om weer eens iets anders te introduceren: NICLA TV – Live.

De reden om live te gaan met NICLA TV is eigenlijk drieledig; Ten eerste is het interactief, waardoor uw vragen direct beantwoord kunnen worden. Voordeel daarvan is tevens dat dezelfde vraag ongetwijfeld ook bij andere kijkers leeft en op die manier worden dus meerdere mensen in dezelfde tijd ‘geholpen’, terwijl dat tijdens het Skype-spreekuur steeds individueel ging. Ten tweede kan ik direct inspelen op de actualiteit, aanvullende informatie geven en nieuwsberichten in de uitzending meenemen. Als laatste voordeel denk het dat het via Facebook voor iedereen zeer toegankelijk is. Zonder aanmelden, inloggen en bovendien gratis kunt u de uitzendingen van NICLA TV gewoon volgen via de Nederlandstalige Facebook-pagina 'Spaanse Woning'.

Onderstaand treft u een link met meer info en een promo over NICLA TV - Live. De eerste uitzending van het vernieuwde NICLA TV staat gepland op dinsdag 6 december om 18.30 uur.

Lees verder en bekijk de video >>
 
 
Top 5 van meest bezochte woningen
 
Deze Top 5 is samengesteld aan de hand van het aantal bezoekers op de NICLA-website alsmede de bezichtigingen ter plaatse.

Klik op de foto’s voor meer informatie. U kunt dan alle overige gegevens van de betreffende woning bekijken. Ontdek zélf waarom deze panden de afgelopen maand door zoveel mensen zijn bezocht.
 
 
 
 
 

 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.