November 2017
   
Over sfeer en goed eten...
 
 Beste bubbelsvrienden

Over sfeer en goed eten, een onderwerp wat de meesten van ons wel waarderen denk ik.
Sfeer wordt weer volop gecreëerd in huis nu het weer vroeg donker word. Maar vergeet ook uw tuinvijver niet. Daar is ook mooie verlichting voor verkrijgbaar die de sfeer in uw tuin verhoogd en je ook in het donkere jaargetijde van de vijver laat genieten. 
Goed eten is belangrijk voor ons. Dat geldt natuurlijk ook voor onze huisdieren daarom een voer onder de aandacht.
Genoeg stof om weer te lezen en overwegen.

Veel leesplezier,  en graag tot ziens

Dimphy, Chris en het Bubbels team onder leiding van Leander.
 
Sedert 1 maart 2017 nieuwe openingstijden: check ze hier
 
  
 
Dennerle Color Booster
 
Dit voer werd ontwikkeld voor de bewoners van het klassieke gezelschapsaquarium. De uit 30 verschillende ingrediënten bestaande korrels worden door vissen van uiteenlopende grootte goed opgenomen.

Dit voer bestaat voor 60% uit natuurlijke schaal- en weekdieren, voor 4% uit natuurlijke algen. Voor de allereerste keer in een visvoeding zijn de bladeren van de “wonderboom” Moringa olifera met hun hoge vitamine- en sporenelementengehalte erin verwerkt.
Aan deze basis hoofdvoeding wordt ook nog het kleurversterkende ingrediënt astaxanthine toegevoegd.

De korrelgrootte van 1 mm wordt ook door kleine vissen heel goed opgenomen en grotere vissen happen 2- 3 maal vaker naar het voer. Door regelmatig bijvoeren is het effect van deze voeding al na enkele dagen zichtbaar. 
voor het totale ingrediënten overzicht: lees verder
 
 
Vijver sfeer verlichting
Vijververlichting zoals op bijgaande foto is wellicht een beetje te veel van het goede voor uw vijver. 
Er zijn echter legio mogelijkheden. Van halogeen verlichting tot powerleds of drijfverlichting. Kortom voor elk wat wils. In de winkel hebben we een deel op voorraad dus kom gerust eens langs of kijk op: oase vijver verlichting  
 
Voor de snelle beslissers onder u: op onze voorraad halogeen verlichting geven we momenteel 20% korting.


 
Sanikoi Winter Wheat
 
SaniKoi Winter Wheat is een top quality food voor Japanse koi en andere waardevolle karperachtigen. Het is een zinkend voeder dat de natuurlijke ziekteweerstand van de vissen kan stimuleren. De hoofdbestanddelen bestaan uit visproducten, plantaardige eiwitten, vetten, koolhydraten en aangevuld met tarwe. Speciale aandacht is gegeven aan de toegevoegde sporenelementen en vitaminecomplex, waaronder het gestabiliseerde vitamine C. Vissen zijn koudbloedige dieren. Dat betekent, dat de lichaamstemperatuur zich aanpast aan het omringende water. Onder de 12 °C neemt de activiteit aanmerkelijk af en daarmee de energiebehoefte. Ook de voedselopname vertraagt. Om echter de lange winter gezond en in goede conditie te kunnen overleven, is bijvoederen van de vissen ook in deze periode gewenst. SaniKoi Winter Wheat is een vijvervoeder met een verlaagde energiewaarde.

voor de volledige beschrijving en samenstelling: lees verder
 
 
 
 
Dank u voor uw aandacht,
Bubbels
Voltweg 25,
4631 SR  Hoogerheide 
Tel: +31 (0) 164-612810