Hallo  
 
We zijn verheugd om ons nieuwe project BENOregio Kempen voor te stellen. Met dit project willen we de Kempen helpen met BENOveren. BENOveren staat voor BEter reNOveren: met slimme renovaties wordt jouw woning energiezuiniger, wat beter is voor het klimaat en je portemonnee!
 
 
 
Net zoals ons succesvol project Zonneregio Kempen gaat BENOregio Kempen uit van een kwalitatieve volume-aankoop met volledige begeleiding en ontzorging van de klant. We focussen bij de start op het plaatsen van spouwmuurisolatie en hoogrendementsbeglazing. Een lokale aannemer zorgt voor een vrijblijvende offerte. Wij kijken deze offerte na. Als je dan beslist om de ingreep uit te voeren, zorgt de aannemer voor een piekfijne uitvoering van de werken. Campina Energie begeleidt je van A tot Z, ook bij de aanvraag van premies. Zo willen we van de Kempen een BENOvatie-regio maken, een echte BENOregio Kempen dus!
 
Bovenop de offerte krijg je ook nog onze BENOvatiecoach over de vloer. Na een bezoek van een uur krijg je een volledig BENOvatieadvies met een berekening van het energieverbruik van jouw woning. Zo weet je: welke investering is aangeraden? Hoeveel kost het mij? Hoe snel verdien ik het terug?
 
Wil je iets anders dan je spouwmuur isoleren of je glas vervangen? Onze BENOvatiecoach helpt je graag verder.
 
Heb je interesse in een BENOvatieadvies, spouwmuurisolatie of hoogrendementsglas, meld je dan zeker aan op www.benoregiokempen.be en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
 
Heb je nog opmerkingen en suggesties over de website of ons project in het algemeen, laat het ons zeker weten op benoregio@campinaenergie.be.
Verhuis kantoorruimte
 
We zijn verhuisd! We sloegen vorige donderdag de deur dicht van ons kantoor in de Dageraadstraat 14 en zijn nu verhuisd naar de 'Witte Toren' in de Korte Begijnenstraat 18 in Turnhout. Ben je in de buurt? Kom ons dan zeker een bezoekje brengen!
 
Week van de duurzame gemeente in Turnhout
25 september is het de verjaardag van de ondertekening van de Agenda 2030 door alle leden van de Verenigde Naties. Een langetermijn agenda met 17 doelstellingen die van de aarde een meer duurzame plaats moet maken tegen 2030. Deze doelstellingen worden de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of Sustainable Development Goals (SDG’s) genoemd. In dat kader organiseert stad Turnhout van 21 tot 25 september de Week van de Duurzame Gemeente.
 
Tijdens deze week organiseren Campina Energie en Stad Turnhout een fysieke info-avond over 'Hoe maak ik mijn eigen huis CO2-neutraler' op donderdag 23 september om 20u in de aula van Europeion (Campus Blairon). Wat kan je daar verwachten? Een voorstelling van Campina Energie en waarvoor we staan, toelichting over Zonneregio Kempen - Zonnepanelen! - en onze nieuwe telg BENOregio Kempen. Natuurlijk is er uitgebreid tijd voorzien om al jullie vragen te beantwoorden. We hopen tegen 21u30 af te ronden, waarna iedereen zijn huis weer net dat ietsje duurzamer kan maken. Schrijf je hier in.
 
Ook Mooov werkt mee aan deze week. Van 20 september tot 3 oktober worden in UGC Turnhout verscheidene duurzame films getoond. Laat je verrassen en ontroeren, maar laat de films je ook inspireren om jouw steentje bij te dragen rond duurzame ontwikkeling.
Zonneregio Kempen
En last but not least: Zonnepanelen zijn nog steeds interessant! Meer nog, de premie voor zonnepanelen of een thuisbatterij daalt in 2022 met een kwart. Een ideaal moment dus om te kijken of zonnepanelen of een thuisbatterij iets voor jou zijn! Meld je aan via www.zonneregiokempen.be en één van onze experts belt je op.
 
 
 

Onze nieuwsbrief SPAM?
Komt onze nieuwsbrief verkeerdelijk in de map ongewenste e-mail terecht, voeg dan nieuwsbrief@campinaenergie.be toe aan de lijst van veilige afzenders om dit te voorkomen.
 
Campina Energie cv
 Dageraadstraat 16
 2300 Turnhout
 info@campinaenergie.be
 014/94.40.41