Dag ,

We organiseren weer een inspirerende fenoweek. Voor zowel oud-cursisten als nieuwe trainees. Mogen we jou bij deze informeren.

Onze aanpak: feno doen!
Met feno leer je een onderzoekende houding in te nemen en deze vaardigheid verder te ontwikkelen.

Aan de hand van een boom, plant of kruid oefen je je in het onbevangen waarnemen en gewaarworden. Stap voor stap ga je op zoek naar het wezenlijke in de ander en het andere.

Met deze stappen eigen je de grondbeginselen van innovatief veldwerk. Uit nog onsamenhangende gegevens leer je zelf een beeld op te bouwen.

Deze onderzoekende houding kun je bijvoorbeeld inzetten ten behoeve van innovatie en of transitieprocessen van en voor een cliënt, klant of collega.

Onze fenomenologie training van 2015 vindt plaats in week 38, van 13 t/m 18 september, je bent van harte welkom.

In deze training word je middels een gedegen, theoretisch onderbouwde en in de praktijk beproefde methode, stap voor stap, wegwijs gemaakt in de kunst van het waarnemen en gewaarworden.

Tijdens de training ga je elke dag de natuur in om de methode in praktijk te brengen. Oefening baart kunst, het vraagt tijd en ruimte, uiteindelijk verrijkt het je leven en werken van alle dag!

Voor verdiepende informatie over fenomenologie en onze training willen we je wijzen op onze:
Brochure
Syllabus
Programma fenoweek
Webpagina
Verdiepende teksten over fenomenologie

Reacties deelnemers
Het heeft mezelf veel inzichten gegeven.
Mirjam Blok

Het bracht eigenlijk meer dan ik ooit had kunnen bedenken. Ik ben echt enthousiast geworden en ik ga hiermee aan de slag in de plantenwereld...
Cécile Poll

Het 1e wonderschone moment waarin ik alles heb mogen onderzoeken en doorleven in een methode die ik steeds beter ga begrijpen.
Dicky den Besten

Een diepe verbinding met de berk, mezelf en natuur in het algemeen. Een die naar mijn gevoel zo sterk is dat ik er altijd op terug kan vallen. Dit was buiten mijn verwachtingen.
Michiel Schrijnemaekers

Ontroerende, roerende helende week.
Clara Dickmann


Locatie, aanmelden, de investering en meer...
locatie
De training vindt plaats in trainingscentrum Rivendel, direct gelegen naast het Reichswald in Kranenburg (5km over de grens bij Nijmegen).

aanmelden
Wil jij jouw talent van 'begrijpen wat je voelt en verstaan wat je ziet' ontwikkelen? Meld je dan aan voor de fenomenologie training of stel je vraag via fenomenologie@artes-sophiae.com.

investering
Prijs student / particulier €495,00
Prijs excl BTW therapeut / eenmanszaak €595,00
Prijs excl BTW bedrijfsmatig / (werkgever-werknemerrelatie) €995,00

meer...
Deze fenomenologie week kenmerkt zich door hard werken in de prachtige natuur van het Reichswald en zorgeloos genieten van heerlijke biologische maaltijden. De trainers voor deze week zijn Alfons Vandeursen, Bart Muis en Christel van Heumen; zij faciliteren jouw onderzoek. Dicky den Besten verrijkt het team als kokkin; zij bekrachtigt de inwendige mens.
Wil je jezelf verder informeren over artesS, volg ons op facebook of bezoek onze website. Wil je ergens meer over te weten komen of heb je een vraag, wij zijn bereikbaar via info@artes-sophiae.com

Hartegroet, namens de medewerkers van Artes Sophiae,
Bart Muis.

Fenomenologie - september 2015