Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Zoals je wellicht al hebt opgemerkt maak ik tijdens mijn lezingen, gebedssessie en profetische zang vaak gebruik van tongentaal.
Omdat echter niet voor iedereen duidelijk is wat tongentaal is geef ik hier een korte uitleg.
Tongentaal is een taal geïnspireerd door de Heilige Geest. Je geeft de Heilige Geest ruimte om Zijn eigen klanken te vormen via jouw stem.
Het is een bewuste keus van overgave in vertrouwen. Je hebt de keus om er mee te beginnen en om te stoppen. Het is geen extase.
De tongentaal is een bovennatuurlijke gave van de Heilige Geest en geeft de Heilige Geest ruimte om door je heen te werken. Het is vaak de gave die vooraf gaat aan anderen bovennatuurlijke gaven van de Heilige Geest zoals profetie en gave van genezing.
Paulus geeft duidelijk onderwijs over de bovennatuurlijke gaven van de Heilige Geest en geeft met name in 1 Cor 14 duidelijk onderwijs en richtlijnen voor de tongentaal. Het is een gave door God aan ons gegeven om ons eigen geloof te versterken. Het is voor iedereen.
In de video van de healing sessie van 29 april eindig ik met de gitaar waarbij ik ook in tongen zing. Je kunt zelf ervaren wat het met je doet.
Als je ook naar tongentaal verlangt kun je er gewoon om vragen en danken voor deze gave.
In de workshop van komende zaterdag ga ik hier verder op in en kun je ook zelf de gave ontvangen en ervaren. Er is nog plek vrij.
 
Lukas 11:11-13  Is er soms een vader onder u, die, als zijn zoon hem om een vis vraagt, hem voor een vis een slang zal geven? Of als hij om een ei vraagt, hem een schorpioen zal geven?  Indien dan gij, hoewel gij slecht zijt, goede gaven weet te geven aan uw kinderen, hoeveel te meer zal uw Vader uit de hemel de Heilige Geest geven aan hen, die Hem daarom bidden?
 
Live healing sessie opname van 29 april.
Vorige week maandag heb ik een live healing sessie gehouden op de ledensite. Mensen konden persoonlijke gebedsverzoeking doorgeven en deze heb ik tijdens de sessie in behandeling genomen. Hoe fijn en krachtig is het om samen voor elkaar te bidden.
De bemoedigende boodschap en algemene bedieningstijd met gitaar en profetische zang waarbij ik ook een tijd in tongen zing heb ik op mijn youtube kanaal gezet en wil ik graag met je delen zodat het voor meer mensen tot zegen mag zijn.
De persoonlijke gebedsverzoeken en gebeden heb ik op privacy redenen eruit geknipt.
https://youtu.be/6e7PE45F8dI
 
Workshop Heilige Geest komende zaterdag nog plekken vrij!
Komende zaterdag 11 mei geef ik een workshop over de Heilige Geest. Naast de doop en vervulling met de Heilige Geest ga ik het ook hebben over de tongentaal en gaan we een heerlijke tijd beleven samen met de Heilige Geest.
Er zijn nog enkele plekken vrij. Geef je snel op via de site.
https://www.leveningod.nl/bijeenkomsten/event/84-workshop-bovennatuurlijk-leven-met-de-heilige-geest.html
 
Begeleiding bij goddelijke genezing
Goddelijke genezing door middel van gebed is de mooiste vorm van genezing die er is. Toch is het niet altijd zo eenvoudig. Er gebeuren machtige wonderen van genezing door gebed in het bijzonder tijdens speciale genezingsdiensten geleid door mensen die van God speciale genezingsgaven hebben gekregen. Toch geneest ook daar lang niet iedereen. Goddelijke genezing is soms heel complex en kan ook voor teleurstelling, schuld en schaamte zorgen als het niet gebeurd. Ben ik wel goed genoeg? Geloof ik wel genoeg? Is God boos op mij? Heb ik zonde in mijn leven?
Het probleem van genezingsdiensten is dat er vaak maar heel kort met je gebeden wordt en er geen of nauwelijks begeleiding is en er niet op vragen wordt ingegaan.
Soms zijn er gewoon heel logische en duidelijke redenen waarom er geen genezing is. Het lichaam heeft ook iets te vertellen en geeft een signaal af waar we naar moeten luisteren.
In mijn praktijk neem ik tijd voor mensen en gaan we samen kijken met God welke blokkades er zijn die (goddelijke) genezing kunnen tegenhouden.
Regelmatig krijg ik mensen die al vaak bij genezingsdiensten zijn geweest en het een verademing vinden dat ik echt tijd neem voor mensen. Door tijd liefde, aandacht en bezig gaan met innerlijke genezing en blokkades, komen er vaak doorbraken die anders nooit gekomen zouden zijn.
God heeft je totale heling voor ogen. Niet enkel het wegnemen van symptomen.
Heb je behoefte aan begeleiding bij goddelijke genezing? Neem gerust eens vrijblijvend contact met me op en vul het formulier in voor een gratis kennismakingsgesprek.
https://agapecoach.nl/
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
 
 
Robert van Mierlo

Coach/counselor/gebedstherapeut
https://agapecoach.nl/coaching-vormen/helend-lichaamswerk-met-jezus/