14 януари 2020 г.                                               
 
 
Виа Експо ви пожелава една добра 2020 г. - с напредничави идеи и бизнес развитие. Оптимисти сме, че нещата у нас ще започнат по-бързо да се подобряват.
ЕС стартира нова екологична политика, която, несъмнено, ще се отрази и на България - финансиране на инвестиции, разработване на иновации, дигитализация, електрификация и декарбонизация; адекватно законодателство. Според Международната агенция по енергетиката ВЕИ са сред печелившите отрасли в световния енергиен микс. Неразбирането на ползите от Интернет на нещата ще бъде едно от предизвикателствата през 2020 г. 
Затова продължаваме да популяризираме алтернативите за спестяване и производство на енергия от ВЕИ, за интелигентно управление на градовете ни. Тези акценти са част от seeSUSTAINtec заедно с темите: Чистота на въздуха, Мениджмънт и рециклиране на отпадъци (7-9 април, София). Водещи компании от Австрия, Белгия, България, Германия, Италия и Швейцария заявиха участие. В зона “Алея на иновациите“ стартиращи фирми, бизнес инкубатори и изобретатели ще разкажат за своите постижения.
 
 
Как фотоволтаиката може да намали CO2 и защо си струва да инвестираме във ВЕИ?
Напоследък понятието „Климатична неутралност“ набира все по-голяма популярност. Тази актуална тема ще бъде представена от Велизар Киряков от Асоциацията на производителите на екологична енергия в рамките на конферентната част на събитието. Той ще разгледа ползите от производство и използване на енергия от фотоволтаични централи, ще разясни стъпките и етапите на инсталиране на панели в България при настоящата законова и нормативна рамка. Той ще обърне внимание и на темата за въглеродните компенсации. Повече
 
 
 
 
Имате решения в областите
 Eнергийна ефективност: отопление, вентилация, охлаждане, осветление и изолации
• Възобновяема енергия: био-, соларна, хидро-, вятърна енергия, енергия от отпадъци, съхранение на енергия
 Информационни и комуникационни технологии за умен дом и инфраструктура, устойчив транспорт, администрация 
 
Нека и ние да се погрижим за вашия бизнес - станете част от seeSUSTAINtec
 Няма нищо по-добро от личното представяне на един продукт, в което ще изтъкнете неговите предимства.
• Решенията ви ще бъдат част от съдържанието на промоционалната кампания, реализирана в LinkedIn и Facebook, чрез директен мейлинг, в специализирани медии.
• Ще може да се възползвате от персонализирани услуги.
• Ще получите отстъпки от семинари и обучения за дигитален маркетинг,  организирани от наши партньори. 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Запознайте се с някои от нашите партньори
• BPIE извършва независими анализи и разпространение на знания, като подкрепя политиката, базирана на факти, в областта на енергийните характеристики на сградите.
• ИКТ клъстерът работи за повишаване на конкурентоспособността на българската ИКТ индустрия чрез подкрепа на МСП и равитие на възможности за бизнес чрез трансгранично, междуотраслови и междуклъстерно сътрудничество.
• BE-Sustainable е източник на новини и информация за биомасата, биоенергията и биоикономиката и насърчава дебат по темата.
• Energyworldmag.com представя новостите в областите: eнергия, възобновяеми енергийни източници, енергийна ефективност и околна среда.
• PowerIndustry-Bulgaria.com е българският портал за енергетика, който обединява и систематизира информация за продукти, технологии, ноу-хау, услуги.
• FM&S е специализирана испанска медия за управление на активи и услуги във фасилити бранша - представя новости и тенденции.
 
Ако се интересувате от участие, свържете се с Таня Булдеева
тел. 032/960 011, 088 679 31 72, tanya@viaexpo.com.
Следвайте ни във      
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".
 Организатор: Виа Експо - www.viaexpo.com