Een mooi nieuw jaar gewenst
Alles lijkt weer op de rit en hopelijk is dat voor de meesten van jullie ook zo. Ik wens je in ieder geval een gezond en gelukkig 2019 en veel inspiratie voor je fotografie!
 
 
 
De vooruitzichten voor het komende jaar
  • Fotovandenatuur bestaat 9 februari 2019 alweer 10 jaar. Trots daarop en dat wordt natuurlijk uitgebreid gevierd. Je krijgt daarom wat meer mails dan normaal (*) met leuke aanbiedingen zowel voor workshops als voor een foto aan de muur.
  • Jaarcursussen die in normaal in september starten, kunnen bij voldoende deelnemers al starten in januari en februari.
  • Nieuw! Extra aandacht voor drie mogelijkheden voor het fotograferen van een bos tijdens volle maan. Dit in samenwerking met kunstenares Marijn te Kolste. Lees hier meer.
     
  • Zoals eerder beloofd: Beeld en geluid. Vanaf volgende week zal ik op youtube regelmatig posten waar ik ben en laten zien hoe het licht invloed heeft op het landschap in de vlogserie "Geraakt door het licht". Volgende week krijg je hiervoor een link met de eerste video.
Klik hier voor het overzicht van de workshops en cursussen want voor het eerste kwartaal is er alweer genoeg keuze.
 
Nogmaals de allerbeste wensen en graag tot de volgende keer,
een hartelijke groet,
Rob de Groot
 
(*) Vanwege het 10 jarig bestaan van Fotovandenatuur zal ik je in ieder geval in het begin van het jaar wat vaker een mail sturen. Stel je dit niet op prijs en wil je alleen de 'gewone' nieuwsbrief ontvangen? Reageer dan op deze nieuwsbrief met in de kop de tekst "geen 10 jarig bestaan mails extra"
 
w www.fotovandenatuur.nl (voor de workshops)
w robdegroot.photoshelter.com (voor foto's)
m 00 31 (6) 24 34 64 70
 
e info@fotovandenatuur.nl
 
        Instagram: @Fotovandenatuur
 
Alle foto's ©Rob de Groot
 
 
 
 
 
 
FOTOVANDENATUUR, Boogmuur 81, 3991 RR Houten,
m 00 31 (6) 24346470
e info@fotovandenatuur.nl