AGENDA  
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 PARKEERSITUATIE GEWIJZIGD
De nieuwe parkeergarage St-Jan is klaar. Gisteren - dinsdag 21 juli - was de feestelijke opening. Vanaf woensdag 22 juli moet er in de garage geparkeerd worden.
 
Parkeerterrein P2
Vanaf woensdag 22 juli wordt parkeerterrein P2 (naast ons clubhuis) ontmanteld. Parkeren is dan alleen nog mogelijk in de parkeergarage. Hier kun je parkeren met korting. Hoe je dat doet lees je in de Parkeer Procedure hier op onze website. Op
22, 23 en 24 juli kun je gratis parkeren in de nieuwe parkeergarage.
 
CONTRIBUTIE: BETAAL VOOR 1 AUGUSTUS
Begin juli is aan alle leden een rekening voor de contributie toegestuurd. Deze moet voor 31 juli betaald zijn. Heb je deze rekening niet ontvangen of andere vragen voor de penningmeester dan kun je deze per e-mail naar Harold sturen via penningmeester@dukesrugby.nl 
Meer informatie over de contributie staat hier op onze website.
 
COMPETITIE
Op de website van de Nederlandse Rugbybond is de voorlopige seizoensplanning voor de jeugd en de senioren gepubliceerd. Als je wilt weten welke weekende je moet vrij houden klik hier. het begin van de competitie is gepland op 12 september en het einde in maart 2016.
 
SPELREGELS
De World Rugby Union heeft op de website enkele spelregels verduidelijkt. Onder andere als een bal weggetrokken wordt van een drager dat dit geen knock-on is.
Ook is afgesproken enkele spelregels strikter te handhaven. Dit geldt bijvoorbeeld voor tackelen. Hier tref je de uitleg en instructiefilmpjes aan.
 
NL LADIES SEVENS NIET NAAR RIO
Helaas is het Nederlands Ladies Sevens team - met Dukes speelster Pleuni Kievit - uitgeschakeld voor kwalificatie voor de Olympische spelen in Rio de Janeiro. Het verslag van hun laatste kwalificatiepoging staat hier.
 
"IN GESPREK MET ... ANDY EGONU
Op vrijdag 19 juni is Andy Egonu, hoofdcoach The Dukes, samen met Sam Jones, hoofdcoach SPM Shoeters, te gast geweest in het programma "In gesprek met" op TV73.
 
Gastheer Jan Willem van den Akker heeft beide heren in de studio van het Media Leer Park geinterviewd over onderwerpen die variëren van de actualiteit tot persoonlijke ervaringen en belevenissen. Zakelijk waar nodig….. en persoonlijk als het kan. Hier kun je de uitzending - die 15 juli al is uitgezonden - terug zien.
In Gesprek Met wordt elke woensdagavond uitgezonden vanaf 19.00 uur op TV73 (Ziggo kanaal 44).
 
NEDERLANDS TEAM U19
Dukes spelers Lars Linnenbank, Joey Eikemans en Aidan Scanlan zijn geselecteerd voor het Nederlands Jeugd Team U19. Dit voor deelname aan de Europese Kampioenschappen. Meer informatie zoals speeldata vind je via deze link op de website van de Rugby Bond.
 
NATIONALE TRAININGS SELECTIE 2015
RAZ spelers Dirk Van Lierop, Stan Lagarde en Noah van den Heuvel zijn geselecteerd voor de Nationale Trainings Selectie 2015. Het programma is van start gegaan op zaterdag 27 juni 2015 en zal worden uitgevoerd in samenwerking met Rugby Academy ZuidWest. Het seizoen zal worden afgesloten met een internationaal rugby toernooi volgend jaar in Den Haag.
 
FUNRUN VOOR DE JEUGD
Bij de funrun in juni hebben jeugdspelers van The Dukes indruk gemaakt. Zo werd Mick 4e op de 500 meter (van de 55 deelnemers) en werden Jalt, Sieben en Finn respectievelijk 5e, 6e en 7e (van de 70 deelnemers) op de 1.000 meter.
Als je de foto's wilt downloaden dat kan hier.
 
week 30/2015
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl