AGENDA  
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
ewarner@xs4all.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5 SENIOREN TEAMS WINNEN IN 1 WEEKEND
Een nieuw hoogtepunt in de 40-jarige geschiedenis van Rugbyclub The Dukes; alle 5 de senioren teams hebben afgelopen weekend hun wedstrijd gewonnen. Een resultaat om apetrots op te zijn.
Dames en heren, congratulations and keep up the good work!
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN;
Dukes 1; Dukes - RC Eemland; 26-17
Dukes 2; Dukes - RC Bulldogs; 46-14
Dukes 3; Dukes - RC Tilburg; 60-8
Dukes 4; Bredase RC - Dukes; 5-63
Dames; RC The Hookers - Dukes; 10-34
RC Waterland/Castricum - Dukes; 51-17
Junioren DukesDukes - Gooidogs; 18-19
Junioren RCE/Vets/Dukes; Dukes - Bokkerijders/Octopus; 19-5
Cubs; RFC Haarlem - Dukes; 77-0
 
DUKES LIJSTAANVOERDER EREKLASSE
In een rechtstreeks duel om de bovenste plaats in de competitie hebben de Dukes zich ontdaan van Eemland: 26-17. Het was een zwaarbevochten zege tegen de deze zomer zwaar versterkte Amersfoorters, maar het was de kracht van het team die Den Bosch uiteindelijk aan de zege hielp.
Bij aanvang van de wedstrijd waren Eemland en The Dukes de enige twee nog ongeslagen ploegen in de Ereklasse. Doordat Eemland had uitgehaald tegen Amstelveen (53-10) en Ascrum (47-7) – twee ploegen die nog altijd puntloos onderaan staan – en The Dukes het wat moeizamer hadden tegen Hilversum (21-17) en Castricum (29-12) mocht Eemland zich op doelsaldo vooralsnog lijstaanvoerder noemen. Dat The Dukes vastberaden waren daar een einde aan te maken, bleek al snel. Sinds de opening van het nieuwe clubhuis op 8 februari werd er thuis alleen nog maar van Den Haag verloren, en de Bossche ploeg probeerde vanaf het begin duidelijk te maken dat er voor Eemland vandaag ook niks te halen viel. Lees meer...
 
Foto: Jan Mulders
 
DUKES 3 WINT OVERTUIGEND
Na de deceptie en fantasie-opstelling van vorige week staat deze zondag Tilburg 2 op het programma.
Onder een mooie nazomer-zon kunnen we (nagenoeg) onze sterkste opstelling het veld insturen en hebben daarnaast een volledig gevulde bank. De focus is er vanaf het begin. Dit wordt onze wedstrijd.
Om 13.00h fluit John Eikemans voor de kick-off. We zijn vanaf het begin duidelijk de sterkere ploeg, maken onze tackles en weten geregeld in hun 22 te spelen. Organisatorisch staat het op zich goed maar met name in de rucks is het nog erg onrustig en vergeten we door te stappen. Lees meer...
 
COLLECTORS ITEMS
Wie heeft belangstelling voor een shirt van Dukes 1, vorig seizoen? Rugnummer naar keuze. Prijs; € 15,00.
Stuur even een berichtje aan communicatie@dukesrugby.nl.
 
DUKES KLEDING
We proberen iedereen zo snel mogelijk te voorzien van de juiste maat shirt. Zodra deze binnen zijn volgt bericht via de teammanager.
 
De officiële Dukes kleding komt alleen maar te koop via de webshop. Binnenkort toegankelijk via de website van The Dukes.
 
Naar verwachting zal eind oktober een passessie georganiseerd worden in het clubhuis voor de niet-wedstrijd kleding. Via DigiDukes zal de definitieve datum bekend gemaakt worden.
 
 
NIEUWE CARRIERE NORBECIO MAMBO?
Zo sta je op je vrije zondagmiddag heerlijk ontspannen langs het veld te kijken naar de wedstrijd van Dukes 2 en zo ben je ineens referee in een wedstrijd in de Eerste Klasse. Dat is wat Norbecio Mambo overkwam. Complimenten en bedankt!
 
BENJAMINS & MINI'S OP TV
Hoi Allemaal!
Zoals jullie laatst gemerkt hebben,  zijn er bij de TBM training filmopnames gemaakt. Dit was niet zomaar........
Wij, Sterre Peters (Benjamins) en Jay Buitenkamp (Mini's),  zijn namelijk onlangs in Amsterdam gecast als teamcaptains voor het nieuwe spelprogramma Nick in de Box welke wordt uitgezonden op Nickelodeon. Tijdens dit spelprogramma strijden twee teams om sleutels welke uiteindelijk toegang kunnen geven tot de kluizen met daarin hele leuke, gekke en te gekke prijzen.
Wij hebben een team samen mogen stellen bestaande uit spelers van de Benjamins en Mini's die we mee moesten brengen als publiek maar ook om ons te helpen tijdens de battles. Samen met ons team en enkele ouders zijn wij naar studio 47 in Hilversum geweest.
Het geduld van ons en het team maar ook van de aanwezige ouders werd behoorlijk op de proef gesteld. Na urenlang wachten (verlichting in de studio was niet naar wens van de regisseur, er moesten rekwisieten overgeschilderd worden, wij moesten nog door de grime etc, etc) kon er eindelijk aan de opnames begonnen worden. Het is een leuke, leerzame, sportieve en spannende dag geworden.  Wat de uiteindelijke uitslag is geworden van deze opnames? Daar mogen we nog niets over vertellen. Een ding willen we wel verklappen, het is een spannende aflevering geworden tot aan de laatste finalevraag toe. Wil je weten of we gewonnen of verloren hebben? Kijk zelf maar, aanstaande zondag 05 oktober 2014 om 09:00 uur op Nickelodeon......
Veel liefs en ovale groeten, Sterre Peters en Jay Buitenkamp
 
DIGIDUKES VERSCHIJNT NIET IN WEEK 42
 
Week 40/2014
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl