Best Working Models
Januari 2015
 
 
LOVE YOUR COSTUMERS!
 
Valentine Experience
 
 
De beleving van uw klanten gaat over persoonlijke aandacht, service, geur, proeven en deelnemen. Met name het verlenen van excellente service en 1-op-1 aandacht zorgt voor een positieve merkbeleving.

Het aangaan van de relatie met de klant en het overbrengen van uw (persoonlijke) boodschap gebeurt middels diverse online- en offline activiteiten. Daarom is Valentijnsdag ook het perfecte moment om uw klanten te verrassen en op liefdevolle manier te bedienen.
 
Best Working Models heeft de Valentine Experience ontwikkeld. Een persoonlijke beleving die uit 3 bouwstenen bestaat; energieke hostess(en), unieke styling en interactieve activiteiten! 
 
Ook kunt u een gepersonaliseerde Valentine Experience aanvragen! Denk hierbij aan interactieve activiteiten speciaal afgestemd op uw doelgroepen.
 
 
Voor meer informatie:

Kissing Booth
 
Met de plug&play Valentine Experience - Kissing Booth is Valentijn voor uw klanten nog nooit eerder zo'n persoonlijke beleving geweest! Een multifunctionele booth dat zowel singles als stelletjes met liefde bedient. 
 
Uw klanten worden liefdevol begroet en  begeleidt door onze Valentines. De singles worden linksom de Kissing Booth in begeleid en een zeer charmante Captain Stubbing vraagt u de Love Boat op te gaan om met hem op de foto te gaan. 

Stelletjes worden rechtsom de Kissing Booth in begeleid en bevinden zich in de kissingroom. 
Onze fotografe legt deze hartstochtelijke en ludieke momenten in een custom fotoframe vast op camera, zodat uw klanten een mooie tastbare herinnering aan Valentijn 2015 meekrijgen. 
 
 
Voor meer informatie: 

 
 
Marry us
 
 
 
Er is niets romantischer dan een huwelijksaanzoek en trouwen op Valentijnsdag! Een romantische komedie die geheel in stijl wordt vastgelegd op camera. Uw klanten beleven de grootste Valentijnspret!
 
Laat uw geliefde klanten, de Valentine Experience - Wedding Chapel betreden. Hun trouwkleding, ringen,
muziek en bijbehorende props kunnen worden uitgezocht en worden ze getrouwd door ons Valentine - Wedding team.

Met een gepaste afsluiter van confetti, slingers en ballonen, kan met een glaasje bubbels worden geproost op het kersverse echtpaar!

 
 
Voor meer informatie:
 
 
 

Uw Valentine Customer Journey boeken?
U kunt uw boeking direct plaatsen bij Esther Klip. Neem dan contact op via telefoonnummer 010-822.42.70 of via het mailadres kim@bestworkingmodels.nl 
 
 
 
Best Working Models 
Vestigingen Capelle a/d IJssel - Rotterdam - Amsterdam - Assen - Arnhem
010-822.42.70
www.bestworkingmodels.nl