Nieuwsbrief augustus 2018
 
Brochure nu verkrijgbaar in de bibliotheek
Vanaf 2 augustus is de brochure met het vernieuwde cursusaanbod verkrijgbaar bij alle vestigingen van Bibliotheek Westland en bij VU Westland.
Vanaf 15 augustus ontvang je de brochure in je brievenbus samen met Groot Westland of de Hoekse Krant.
 
Kun je niet wachten?
Bekijk dan nu al ons complete aanbod op www.vuwestland.nl
 
 
 
 
Open Dag op 5 september
Kom naar de Open Dag op woensdag 5 september van 18:30 - 20:30 uur op onze cursuslocatie in 's-Gravenzande. Tijdens deze avond zijn docenten aanwezig om kennis mee te maken, meer informatie en presentaties te geven.
Je kunt ook een workshop of introductieles volgen.
 
 
De vloer op met Paul Sekreve
Altijd al een keer willen ervaren hoe het is om met theater bezig te zijn? Dat kan nu met deze cursus in de stijl van het tv programma De Vloer op. Luisteren, kijken, drama en veel humor.
 
 
Lichaam en geest in balans
In deze drukke tijd is het goed om je lichaam en geest regelmatig te ontspannen.
Bekijk het aanbod, naast yoga en mindfulness zijn er nog verschillende cursussen om je lichaam en geest in balans te houden.
Nieuw dit seizoen is de cursus Stoelyoga. Heb je lichamelijke beperkingen zoals evenwichtsklachten of knie- of gewrichtsblessures dan kan dit je goed helpen.
 
 
 
 
Typen voor de jeugd
Begin september start er een cursus typen voor de jeugd op twee verschillende locaties.  TypeWorld is een interactieve en uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar. Ze leren er op een zelfstandige manier blind typen met tien vingers. TypeWorld is opgezet in game-vorm.
 
 
Leuke aanbieding in augustus en september
Tijdens de maanden augustus en september kunnen cursisten van de VU eenmalig voor € 25,- voor het eerste jaar een  lidmaatschap afsluiten bij Bibliotheek Westland.
 
 
 
 Kantoor is geopend op maandag en donderdag van
9.00 tot 12.00 uur en dinsdag van 13.30 tot 15.30 uur.
   
                                  Je kunt je vragen ook altijd mailen.

info@vuwestland.nl  -  telefoon 0174 418762
VU Westland - Koningin Julianaweg 158 's-Gravenzande