Slow down and surrender to the grand balance of the full moon
29 oktober Maandagavond

Ademen met Volle Maan

Op deze avond is het volle maan. Precies op 20.50 uur is de maan op de volle 100%. De maan is de krachtige manifestatie van de energie van Isis op aarde. Tijdens de volle maan beweegt haar kracht al het water op aarde, zo ook de 80% water waar jouw menselijk lichaam uit bestaat.
 
De volle maanstand geeft een enorme bekrachtiging aan alles wat er op dat moment is. De IS die IS, maakt geen onderscheid in goed en kwaad. Het bekrachtigt iedere menselijke keuze die is gemaakt.
 
Wij vonden dit een mooi moment om heel bewust keuzes te maken en dan in een enorme slow down de shifts en bekrachtiging te ondergaan.
De avond start om 19.30. En wij starten met het maken van keuzes en bewust zijn van de adem.
Juist deze keuzes laten we bekrachtigen door de enorme energie die de volle maan aan te bieden heeft.

Allow you to be moved to higher grounds 
        
De bewuste ademhaling
Het leven beweegt snel. Nog nooit is er zoveel versnelling geweest als nu en nog nooit zijn er universeel zoveel energien samengekomen om de veranderingen van deze tijd te ondersteunen en te activeren. Soms gaat het zo snel dat je menselijk bij wijze van spreken je eigen voorkant niet meer van je achterkant kan onderscheiden. Welkom in de Nieuwe Energie!
 
 ' time to slow down '
 
De bewuste ademhaling is een wonderbaarlijke 'tool' om jezelf in deze turbulente tijden te centreren, dicht bij jezelf te brengen. Zie en voel maar hoe 'the Angel Baby' van nature diep in haar buik het leven inademt en met elke uitademing haar eigen verbinding met het Zelf, de essentie, haar aanwezigheid op aarde bekrachtigt.
Informatie
 
Wanneer?
Maandagavond 29 oktober
(19.30-21.30)
 
Waar?
Centrum de Roos
P.C. Hooftstraat 183
1071 BW Amsterdam
 
Hoeveel?
25 euro
 
Aanmelden?
Kan door ons een email te sturen via:
info@followthejoy.nl
Be Welcome!
Love,
Thijs & Anita
 

www.followthejoy.nl