Click here to view this email in your browser
Hej,
  
Det varnas för oväder och mycket snö under det kommande dygnet när stormen Sven drar fram över landet. Bäst att ladda upp med garn och lite annat godis så man kan sitta inne i värmen och mysa :)
 
 
Adventstider!
Vi förlänger  våra öppettider en timme under lördagarna i advent,
alltså har vi lördagsöppet kl 11-16 från och med nu och fram till jul!
   
Tema Virkning: Träffa författaren och formgivaren Maria Gullberg
Virkning är verkligen på frammarsch! Tekniken är enkel att lära, med lite garn och en virknål kan du skapa fritt, allt från sirliga spetsar till grafiskt strama uttryck eller klassiska mormorsrutor. Är du det minsta nyfiken på virkning så passa på att besöka oss lördagen den 7/12 kl 14-16 då författaren Maria Gullberg är på plats och visar en del av projekten ur sina böcker "Virka!" och "Virktekniker". Maria diskuterar virkning och signerar sina böcker, som då kan köpas till det extra trevliga julklappspriset 200 kr per bok istället för ordinarie pris 225 kr!
 
Virknålar i alla regnbågens färger
Tomten har redan varit här och tittat förbi med en tidig leverans av julklappar till alla virkare.
De här färgglada seten från Lana Grossa med ergonomiska virknålar i stl 2-12 mm kan man inte bli annat än inspirerad av. De levereras i praktiskt fodral och kostar 499 kr.
 
Decemberkampanj på kid mohair & silke!
Nu kan du fynda de fluffiga, gosiga nystanen i kid mohair och silke-garnerna Schulana Kid Seta, Lana Grossa Silk Hair och Thomas Kvist Superla för bara 79 kr/nystan mot ordinarie 89 kr. Vi har verkligen mååånga färger att välja på!
Garnerna går utmärkt att använda för sig själv till skira sjalar eller lätta plagg, alternativ att kombinera med andra garner för en läcker "aura" av mohair på t ex en mössa eller kofta. Varje nystan är 25 gram, minst 210 m och innehåller 70% kid mohair och 30% silke.
Till på köpet erbjuder vi ett gratis mönster i samband med ditt köp av garn! Välj någon av följande modeller:
 
T-nålar för blockning
Alldeles nyanlända T-nålar från KnitPro, rostfria och perfekta att använda ihop med våra blockningsvajrar för att spänna ut stickade alster! T-nålar använder du som vanliga nålar, dvs du nålar "snett" ned i underlaget så att vajern hålls på plats. De är mycket lättare att trycka ned och flytta på eftersom de har ett litet "tak" på toppen istället för en knopp som vanliga knappnålar. En ask med 50 st kostar 49 kr, blockningsvajarna kostar 30 kr/st.
   
 
Alpaca Party året ut!
Nu ger vi 25% rabatt på hela vårt sortiment av alpackagarner från Drops Design/Garnstudio; Drops Alpaca, Andes, Lace och Nepal. Rabatten gäller året ut, dvs. till och med 31/12 2013. Massor av mönsterinspiration hittar du som vanligt på Garnstudios hemsida.
 
Erbjudandena gäller under angiven period så långt lagret räcker, observera att du inte har någon bytesrätt på REA-garn eller garn till kampanjpris.
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
www.instagram.com/litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15
lördagar i advent kl 11-16
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!