Klik hier om deze email in uw browser te lezen
logo van De Vroolijke Frans

nieuwsbrief - winter 2022
www.devroolijkefrans.nl

Foto Winterbeeld

We gaan voor een geweldig 2022!

Het afgelopen jaar was weer een bewogen jaar waarin we een geweldige zomer hebben gedraaid, het weer super was om onze gasten te mogen bedienen en het jaar helaas moesten afsluiten met een periode waarbij we u niet konden ontvangen. We hopen dat aankomend jaar als vanouds een topjaar wordt! Een jaar waarin we ons cultuurprogramma volop kunnen laten draaien, waarin we onze gasten heerlijke gerechten kunnen voorschotelen en u van onze mooie omgeving kunt genieten. We hopen dat u met ons mee doet!

 

Hoe ziet de komende tijd eruit?

Dat is ook voor ons nog even een raadsel maar we gaan van het positieve uit dat wij u in ieder geval begin februari weer mogen ontvangen. De nieuwe menukaart is klaar, de Vroolijke Frans krijgt hier en daar een likje verf, de bomen zijn gesnoeid en we hebben ontzettend veel zin om u te ontvangen. We zorgen er in ieder geval voor dat de Vroolijkheid er weer spik en span uitziet zodra we open mogen.

 

Cultuurprogramma

Na toch een lange periode van culturele droogte staan we er wéér klaar voor!! Vol trots presenteren we hieronder ons complete programma tot en met augustus. Uiteraard zijn we afhankelijk van de geldende coronaregels, maar zoals u weet: wij zijn optimistisch van aard.
Uitspanning de Vroolijke Frans wil u heel graag vermaken met de live-tonen van geïnspireerde en vooral enthousiaste muzikanten, woordkunstenaars en ons covertijdprogramma!.
Hou het cultuurprogramma op de site in de gaten voor de meest actuele informatie.

 
 
 

donderdag 3 februari - 21:00
Jimi Hendriks Covertijd

Deze ‘Covertijd in de Vroolijkheid ’ het repertoire van meestergitarist Jimi Hendrix. Het zal op de planken worden gebracht door een band samengesteld uit muzikanten van verschillende formaties

 
 
 

zondag 20 februari - 14:30
Funked Up

Funked Up is een formatie van jonge musici een speelt composities uit de funk, jazz en soultraditie van de jaren ’60 en ’70.

 
 
 

vrijdag 25 februari - 21:00
Ode aan DE DIJK in de Vroolijkheid

De bekendste band van Nederland bestaat 40 jaar. Deze avond een speciale hulde voor dit jubileum met een 9-koppige formatie. Voorverkoop tickets bij Primera Brummen, Hendriks Eerbeek en de Vroolijkheid. Tickets van het uitgestelde concert in november zijn geldig.

 
 
 

donderdag 3 maart - 21:00
Green Day Covertijd

Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis.

 
 
 

zondag 6 maart - 14:30
Eddy Solomon

Eddie Solomon is een akoestische one-man show over de liefde en de dood. Zijn invloeden zijn onder andere Jeff Buckley, The Doors, Nick Cave en Scott Walker

 
 
 

zondag 20 maart - 14:30
ChezRenez

René Prop (zang en gitaar) met bevriende muzikanten spelen nummers van Van Morrison tot JJ Cale

 
 
 

woensdag 30 maart - 19:45
Literair café

De werkgroep taalmarkt van de Culturele Stichting organiseert literaire activiteiten met een interactieve component.

 
 
 

zondag 3 april - 14:30
SIR NO SIR

Het duo SIR NO SIR bestaande uit songwriters Tessa Nikopoulos en Toon Raaf hebben als kern van de sound hun dynamische meerstemmigheid.

 
 
 

donderdag 7 april - 21:00
Aerosmith Covertijd

Deze ‘Covertijd in de Vroolijkheid ’ zal het repertoire van Aerosmith op de planken worden gebracht door een band samengesteld uit muzikanten van verschillende formaties

 
 
 

zondag 1 mei - 14:30
Copagrow

Zij spelen ballads en popclassics met countryinvloeden en een beetje melancholie. Een breed repertoire van Jackson Brown tot Gordon Lightfoot tot The Kinks.

 
 
 

zondag 8 mei - 14:30
Moederdagconcert Erik Chantal & friends

Erik en Chantal Nengerman spelen op deze speciale dag voor moeders met een aantal muzikale vrienden hun favoriete popsongs uit de jaren 70 tot nu.

 
 
 

donderdag 12 mei - 21:00
Madonna Covertijd

Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis. Deze avond het legendarische Amerikaanse popidool Madonna

 
 
 

zondag 29 mei - 11:00
Oosterhuuzens dialectkoor

Dialectkoor zingt populaire Nederlandse of buitenlandse liedjes die zijn “vertaald” of bewerkt in het Oost-Veluws dialect

 
 
 

donderdag 2 juni - 21:00
Tom Petty & the Heartbreakers Covertijd

Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ zal per avond een wisselende groep muzikanten covers vertolken van helden uit de popgeschiedenis.

 
 
 

zondag 12 juni - 14:30
In Franse sferen met Novakoski

Mademoiselle Vague en Marco van Koppenhagen zullen hun Chanson Francaise gelardeerd met folk-pop met de Franse slag bij de Vroolijke Frans op het terras komen vertolken.

 
 
 

zondag 26 juni - 14:30
BroekRock

Twee bands op het podium in de tuin van de Vroolijkheid

 
 
 

zondag 3 juli - 11:00
Zomerconcert

Jaarlijks concert van de koren ‘de Vroolijkheid’ en ‘Chic & Shanti’ en Harmonie Orkest Brummen (HOB)

 
 
 

zomerse vrijdagavonden met Para Eterno - 18:00

Vanaf vrijdagavond 1 juli t/m 12 augustus kunt u elke vrijdagavond dineren met livemuziek van het Brummense duo Para Eterno. Ze spelen verschillende muziekstijlen:  onder andere Spaans, Zuid-Amerikaans, klassiek, zigeuner- en salonmuziek.

 
 

Blijf op de hoogte

Bent u nog niet op deze nieuwsbrief geabonneerd en u wilt hem wel graag ontvangen klik hier. En, volg ons op Facebook en Instagram:

 

 
De Vroolijke Frans
Knoevenoordstraat 51
6971 LH Brummen (Broek)
Tel: 0575-561719
www.devroolijkefrans.nl