Schaatsnamiddag, 1e Graad

Op woensdag 29 januari organiseert MOEV een ijsschaatsnamiddag. Onze school wil de leerlingen van de eerste graad graag de mogelijkheid geven om hieraan deel te nemen en zich sportief uit te leven op de schaatsbaan.
 
Deze vrijblijvende, vrije schaatsbeurt begint om 13u30 en duurt tot 15u00 en gaat door op de ijsbaan van Leuven, Ondernemingenweg 1 te Heverlee/Haasrode. De prijs is 2,5 euro en zal via de schoolrekening gefactureerd worden.
 
De bedoeling is dat de leerlingen op eigen verantwoordelijkheid met de bus, auto of fiets naar de schaatsbaan gaan. Er is echter ook de mogelijkheid om vanuit de school onder begeleiding naar de ijsbaan te fietsen (er is geen begeleiding voorzien voor de terugrit). Vertrekken doen we dan om 12u45 aan de hoofdingang. Leerlingen die willen, kunnen hun lunch in het OLC op school nuttigen.
 
We verzamelen ter plaatse omstreeks 13u15 zodat we als schoolgroep samen kunnen binnengaan en van het verminderde tarief kunnen gebruik maken. Leerlingen die een SNS-pas hebben, kunnen gratis aan deze activiteit deelnemen.
 
Wat brengt uw zoon/dochter mee?:
  • Een geldige identiteitskaart
  • Handschoenen
  • Een 2e paar (lange) kousen
  • SNS-pas indien je deze hebt
 
Inschrijven doe je vóór 23/1/2020 en kan via deze link. 
 

Met sportieve groeten,
De vakgroep LO
 
Voor verdere inlichtingen over deze activiteit, contacteer eveline.maton@hdc.ksleuven.be
 
 
Dit is een no-reply adres. Gelieve niet te reageren op de afzender van dit bericht.
Voor wijzigingen in contactadres, contacteer secretariaatsmedewerker nick.caron@hdc.ksleuven.be