H2W | maart 2017

H2W
H2W

In de gezondheidszorg zijn de personeelskosten de grootste kostenpost. Het management moet het ‘human capital’, dat wat het personeel aan kennis en kunde inbrengt, goed kunnen beheersen. Omdat human capital continu aan verandering onderhevig is, wordt die taak omvangrijker en ingewikkelder.

Vroeger had alleen de Human Resource afdeling (HR) verantwoordelijkheid voor en inzicht in de HR administratie. Tegenwoordig kunnen medewerkers en managers bij het HR-proces worden betrokken. Dit verloopt via internet, vandaar de term e-HRM.

Hoe houd je grip op de kosten en hoe maak je voor jezelf meer tijd vrij voor belangrijke andere taken?

In deze whitepaper beschrijven wij de ontwikkeling van e-HRM en de bewezen aanpak van H2W Partners bij de selectie en/of optimalisatie van e-HRM oplossingen.

Download hier de whitepaper...

H2W

Een Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) is veel meer dan alleen maar een registratie-applicatie. Het is een tool wat de professional van belangrijke informatie voorziet die gericht is op de professionalisering van de organisatie. Iedere organisatie wil overzicht en inzicht in haar informatiestromen. Daarbij moet de informatie up-to-date zijn en op ieder willekeurig moment beschikbaar.

Een FMIS biedt mogelijkheden om informatie over de facilitaire processen te beheren en te monitoren, zodat u inzicht krijgt in de kwaliteit, resultaten en kosten van de dienstverlening. Hiermee stelt een FMIS u in staat om de dienstverlening te optimaliseren en uw facilitaire organisatie efficiënter te maken. Het koppelen en integreren van systemen vormt hierin een steeds belangrijker wordende schakel in het proces van beheer. Door systemen te koppelen met het FMIS kan ketenintegratie worden bereikt.

In deze whitepaper nemen wij u mee in wat een FMIS voor u kan betekenen. Beschreven wordt de essentie van een FMIS en een aantal ontwikkelingen die er op dit gebied zijn van integratie in de keten. Tot slot volgt een korte uiteenzetting van aandachtspunten en adviezen bij de selectie & implementatie of optimalisatie van een FMIS.

Download hier de whitepaper...

H2W

H2W
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel
0413 244 130
info@h2w.nl
www.h2w.nl

 
Website H2W