Culinair festival Antwerpen Proeft doet grote succes van vorig jaar over (en doet er nog een schep bovenop)

Antwerpen Proeft ⭐ 9—12 mei  2024 ⭐ Waagnatie

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 mei 2024 stond Antwerpen weer helemaal in het teken van culinair genieten en het goede leven. Aan de Waagnatie vond de 16de editie van restaurantfestival Antwerpen Proeft plaats. Het werd een nog groter succes dan in 2023.

De affiche was er een om in te lijsten, met onder anderen driesterrenchef Viki Geunes (restaurant Zilte), Joodse chef-kok Tulli Padwa, bekend van Shalom Allemaal! op Play4, sterrenchef en tv-kok Roger van Damme (Het Gebaar), sterrenchef Wout Bru (Le Grand Verre), tv-kok Wim Ballieu (Balls & Glory) en culinair bestsellerauteur Sandra Bekkari.

Verder werd het binnengedeelte van het festival en de Waagnatie in een nieuw jasje gestoken: veel groen, open stands en industriële chique.

De vorige editie van Antwerpen Proeft bleek een schot in de roos, en dit jaar ging er nog een schep bovenop. De line-up was er een om duimen en vingers bij af te likken en ook onze nieuwe look werd enorm gesmaakt, maar dat het alweer een dikke hit zou worden, met deze massa en drukte ...

Het had in en rond de Waagnatie soms iets weg van een gekkenhuis. (We besparen je de smeuïge details.) Dat het weekend van Antwerpen Proeft het eerste zomerse van het jaar was, moet natuurlijk ook lukken.

De volgende editie heeft plaats van donderdag 1 mei (vrije dag) tot en met zondag 4 mei 2025. De locatie voor deze 17de editie is opnieuw de Antwerpse Waagnatie, zowel outdoor als indoor.
 


ATAGBRUOMER.Vins de Bordeaux