Best Working Models
Augustus 2014
 
 
 
 
Highlights 

De Highlights
 
Wow, wat een maand! De zomer ging goed van start bij Best Working Models. Om de zonnigste dag van het jaar in te luiden, organiseerde Best Working Models i.s.m. Promotions by Maureen, de Stadspickick in Eindhoven. Hier presenteerden wij ons eerste design event met 2 van onze modellen in zomerse Zonnebloem en Picknick Styling. 
 
Met de aftrap van de Hollandse Nieuwe, presenteerden onze Haring Models de heerlijkste haring van Schmidt Zeevis op de SS Rotterdam i.o.v. On Board On Shore en werden ook onze Oester Models voor het eerst geboekt!
 
De lancering van onze WK Models was een succes! Tijdens alle NL wedstrijden, zorgden onze modellen voor een echte Hollandse beleving voor alle gasten van de Sir Winston filialen. 
 
Ook zijn we trots op de verzorging van de promotie van Smirnoff Int. op Tomorrowland en de promotie van de Tour van Armin van Buuren op het Electronic Family Festival. 
 
Verder hebben onze modellen succesvol werk verricht voor Toyota Aygo, Durex, Samsung Int., Feyenoord, Mars, Twix en vele anderen. Onze dank hiervoor! 


Uitbreiding van onze familie
Met trots stellen wij jullie voor aan Renee Westerink, zij is sinds maart dit jaar de Creative Director van Best Working Models en het creatieve brein achter onze styling, custom made styling en event design.
 
De custom made styling van Best Working Models wordt met veel passie en creativiteit in eigen atelier ontworpen en vervaardigd. Met ons creatief proces, bestaande uit conceptontwikkeling, ontwerp, styling en productie, streven wij naar het perfecte visuele verlengstuk van uw merk. 

Dit gecombineerd met onze hardwerkende modellen ervaren
uw gasten, consumenten en relaties een onvergetelijke herinnering! Enkele referenties van onze custom made styling; Mars, Twix, Picknick, Zonnebloem, WK, Pasen, Afrika, Roze Baardvrouwen, TIBCO, Oester Models, Haring Models.  
 
Foto's zijn terug te zien op: nl.pinterest.com/BestWorking 
 
De website
 
 
 
 
Onze website en Pinterest pagina is ge-update en onze diverse activiteiten zijn overzichtelijk gecategoriseerd.

Voor u is het helder te lezen en te ervaren waarom wij doen wat wij doen, hoe wij dit doen en wat Best Working Models exact voor u kan betekenen!
 
De vijf categorien zijn; Working Models, Food&Drinks, Thema, Custom Made en Event Design.
 
Wij nodigen u uit om onze verfriste website www.bestworkingmodels.nl te bezoeken en wensen u veel
kijk- en leesplezier!
 

 
Best Working Models 
Vestigingen Capelle a/d IJssel - Rotterdam - Amsterdam - Assen
010-822.42.70