Geachte relatie,
Hierbij ontvangt u geheel vrijblijvend de digitale nieuwsbrief van Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs te Middenmeer. Wilt u hierover meer advies of heeft u behoefte aan een gesprek over een ander onderwerp? Neem dan contact met ons op.
22 miljoen subsidie: duurzaam inzetbaarheid werknemers en proces optimalisatie
Vloeit uw resultaat en rendement weg? Is er kans op efficiencyverbetering in uw processen? Bent u op zoek naar meer effectiviteit in uw onderneming en duurzame inzetbaarheid van uw personeel? Benut dan deze subsidie regeling.
Lees verder...
VAR verklaring: nieuwe wet- en regelgeving in 2015
In 2015 gaat de wet- en regelgeving voor de VAR veranderen. Daarom is er een overgangsperiode in 2014 en 2015.
Lees verder...
Mobieltje bij een abonnement en toch investeringsaftrek?
Onlangs besliste de Hoge Raad, 13.06.2014 (HR:2014:1385), dat een mobiel telefoonabonnement waarbij een ‘gratis’ mobiele telefoon wordt verstrekt, een koop op afbetaling inhoudt en geen krediettransactie of kredietovereenkomst is. Deze civiele uitspraak heeft ook fiscale consequenties.
Lees verder...
Werktijdverkorting door Russische boycot
Kampt uw bv met de gevolgen van de Russische boycot voor goederen uit de Europese Unie en heeft u daarom minder werk voor uw werknemers? Dan kunt u gebruikmaken van de werktijdverkorting. Dit heeft minister Asscher van Sociale Zaken en Werkgelegenheid laten weten.
Lees verder...
Silvis & Vos Accountants & Belastingadviseurs is een middelgroot accountants- en belastingadvieskantoor in Middenmeer. Met inmiddels 35 medewerkers zijn wij al meer dan zestig jaar actief voor het (controleplichtig) midden-  en kleinbedrijf, de agrarische sector, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren. Silvis & Vos is een betrouwbaar en dynamisch kantoor met een ‘no nonsense’ mentaliteit dat streeft naar langdurige relaties.

Wenst u deze nieuwsbrief niet te ontvangen dan kunt u zich hieronder uitschrijven.
uitschrijven
doorsturen
online versie
bekijk website
Bezoekadres
Brugstraat 38
1775 BG MIDDENMEER
Postadres
Postbus 19
1775 ZG MIDDENMEER
T. 0227 - 50 40 50
F. 0227 - 50 40 40
E. mail@silvos.nl