Nieuwsbrief
AMGEN Singelloop Breda
 editie juni 2020
Niet massaal samen, maar samen massaal in 2020!
 
Eerder ontvingen jullie al een bericht over de eerste Alternatieve Singelloop in Breda. Tijdens deze editie loop je volgens goed Brabants gebruik vanuit de achterdeur. Start- en finish liggen bij jouw eigen huis. Of een andere plek waar je gaat lopen natuurlijk. 
 
Nu is het moment eindenlijk daar: de inschrijving is geopend! Kijkend naar de eerste reacties op social media hebben jullie er nu ook al ontzettend veel zin in! In deze nieuwsbrief kijken we vooruit richting de 'Go the alternative way'! 

Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!
  
 
 

Schrijf je nu in!  
 
Vanaf 27 juni is het voor iedereen mogelijk om in te schrijven voor de unieke editie! Sinds enkele uren staan de digitale grenzen open en kun jij je inschrijven voor de eerste alternatieve Bredase Singelloop, op zondag 4 oktober 2020! 

Dit jaar doen we de AMGEN Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken. We starten tegelijkertijd om 10.45 uur, maar je loopt op een zelfgekozen plaats. Dus geen groot georganiseerd evenement, maar gewoon in je eigen buurt of woonplaats. Kijk hier voor meer informatie!
 
Je kunt kiezen tussen verschillende onderdelen: 5km, 10km, halve marathon, familieloop of de Walking&Wheeling.
 
Ben jij er bij? Schrijf je dan snel in!
 
 

Het Singelloop Breda Run2Remember loopshirt 2020! 
  
Bij een bijzondere editie hoort ook een bijzonder shirt. Dat hebben we gevonden in het ontwerp van Bredanaar Johan van der Schoof.
  
Het shirt heeft als thema ‘Run2Remember’ en refereert aan het jaar waarin de wereld te maken had en heeft met het coronavirus. Wij dragen dit shirt op aan de zorghelden die er voor ons allemaal waren op het moment dat we het in Breda & Omstreken het hardste nodig hadden! Benieuwd naar het bijzondere verhaal achter het shirt? Of benieuwd hoe jij aan het shirt komt? Klik dan snel door...
 

Ook de 40 van Breda gaat door...  
     
De Stichting 40 van Breda heeft besloten om het mooie initiatief op 4 oktober 2020 door te laten gaan. Op een alternatieve, Corona-verantwoorde manier.
   
Op dit moment is men druk bezig met alle voorbereidingen. Het wordt in ieder geval een alternatieve loop van 40 km op zondag 4 oktober 2020. Want juist in tijden als deze hebben de 2 goede doelen de steun ongelofelijk hard nodig. Stichting 40 van Breda steunt: Stichting Driving Nurses en Stichting Usher Syndroom.
  

Train voor de Singelloop met Run2Day  

Nu de Alternatieve Singelloop Breda & Omstreken doorgaat op 4 oktober heb je weer minstens één gaaf doel om voor te trainen. Loop samen met Run2Day Breda de zomer door met de iRUN SUMMER 2020.
 
Wil jij goed, gezellig en verantwoord trainen op weg naar jouw 5 km, 10 km of halve marathon dit najaar? Train dan vanaf maandag 29 Juni met het team van Run2Day mee op weg naar jouw (nieuwe) doel.

Wil je gewoon lekker begeleid gaan trainen zonder doel dan kan dat uiteraard ook bij Run2Day. Maar wij zien je natuurlijk wel graag aan de start op 4 oktober voor het Goede Doel!


Fightclub stapt in de ring voor de Singelloop!  

Fightclub Brand & Performance Agency is voor de komende 3 jaar niet alleen partner van de AMGEN Singelloop Breda, maar ontwikkelde daarnaast ook onze nieuwe positionering en campagne.
 
Dat maakt Fightclub geen gewone partner, maar -om nog even in bokstermen te blijven- in elk opzicht een sparring partner… Samen gaan we er ons de komende jaren vol voor inzetten om van de Singelloop een nóg sterker merk te maken! Daar ga je binnenkort dus meer van zien!
 
 

Onze partners: