ZIB Zwemcentrum Best

Telefoon : (0499) 37 39 41 
 
 
Nieuwsbrief Mei 2017
Vrijdag 2 juni GEEN banenzwemmen
in het wedstrijdbad van 9.00 tot 13.30u
In verband met de schoololympiade is er vrijdag 2 juni geen banenzwemmen van 9.00 tot 13.30 uur in het wedstrijdbad. Het instructiebad is wel gewoon geopend voor vrijzwemmen en banenzwemmen van 12.00 tot 13.00 uur.
2 leuke vacatures
Kom bij ons werken!
Vacature
 
Vacature
Zomerrooster basisschoolvakantie
maandagen, dinsdagen en woensdagen geopend
Zomerrooster 2017  
Tijdens de 6 weken van de basisschoolvakantie (maandag 17-7 t/m zondag 27-8) liggen alle (zwem)lessen en activiteiten stil en zijn wij wegens groot onderhoud alleen op de maandagen, dinsdagen en woensdagen volgens het zomerrooster geopend. Aan onze receptie en op onze website kunt u terecht voor meer informatie over de Small-Group-Zwemlessen, Privézwemlessen en de doelgroepen AquaTherapie, AquaVitaal, AquaSwimFit en AquaJoggen tijdens de vakantie.
 
Op de maandagen, dinsdagen en woensdagen zijn beide baden geopend van 10.00u tot 13.00u voor vrijzwemmen met spelmateriaal en loopmat in het instructiebad en banenzwemmen in het wedstrijdbad. Op de maandag- dinsdag- en woensdagavonden zijn beide baden geopend van 20.15u tot 21.30u voor vrijzwemmen en banenzwemmen. 
 
Small-Group-Zwemlessen en
Privézwemlessen tijdens zomerrooster
 
 
 
 
 
 
  
 
Small-Group-Zwemlessen (1 op 4)
Tijdens de basisschoolvakantie kunt u voor uw kind Small-Group-Zwemlessen bespreken. De groepjes bestaan uit maximaal 4 kinderen op 1 instructeur en de lessen duren 1 uur. U dient minimaal 3 lessen af te nemen. De lessen zijn op maandag, dinsdag en woensdag van 9.00u tot 10.00u, van 13.00u tot 14.00u en van 16.00u tot 17.00u. Een les kost € 29,00. Vorig jaar waren deze lessen zeer succesvol en maakte de kinderen enorme vorderingen. De combinatie van small-group, 1 uur les, vakantie (dus uw kind is uitgerust en geconcentreerd) maken deze lessen super effectief. Alle beschikbare plaatsen waren vorig jaar dan ook snel besproken dus wacht niet te lang indien u hier gebruik van wenst te maken.
 
Privézwemlessen
Ook bieden wij tijdens de basisschoolvakantie weer de mogelijkheid om privézwemlessen te bespreken op de maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag. U kunt 1 op 1 lessen bespreken of voor een paar kinderen samen. De lessen worden geheel afgestemd op uw kind(eren). Ook de prijs is dus maatwerk.
 
Ook kinderen die momenteel geen zwemles bij ons volgen mogen deelnemen aan de Small-Group-Zwemlessen of privézwemlessen.
 
ZomerFIT 6 lessen kaart
Blijf fit tijdens de zomer
Op maandag-, dinsdag- en woensdagavond van 19.30u tot 20.15u bieden wij tijdens ons zomerrooster in de basisschoolvakantie de mogelijkheid om te blijven sporten. Koop hiervoor een speciale ZomerFIT kaart van 6 lessen. Eventueel niet gebruikte lessen kunt u in of na de zomervakantie inhalen tijdens een doelgroep naar keuze of tijdens het vrijzwemmen. Een ZomerFIT kaart kost slechts € 28,50 voor 6 lessen. Ook als u momenteel geen klant bent kunt u een ZomerFIT kaart kopen.
 
AquaJoggen
 
 AquaJoggen  = Total-Body-Workout op muziek. Calorieën verbranden en spieren versterken.
 
Tijdens het zomerrooster op dinsdag- en woensdagavond om 19.30u in het wedstrijdbad.
 

AquaSwimFit
 AquaSwimFit  = Zwemtechniek en conditie verbeteren. Iedere keer een afwisselende leuke zwemtraining.
 
Tijdens het zomerrooster op dinsdag- en woensdagavond om 19.30u in het wedstrijdbad.
 
AquaTherapie
 AquaTherapie  = Hydrotherapie voor alle leeftijden met of zonder medische indicatie. Blijf soepel en gezond.
 
Tijdens het zomerrooster op maandag- en dinsdagavond om 19.30u in het warme instructiebad met hot-whirlpool.
 

AquaVitaal
 AquaVitaal  = Gezond bewegen in een gezellige groep met leeftijdsgenoten. De oefeningen en het warme water zijn een verademing voor uw spieren en gewrichten.
 
Tijdens het zomerrooster op maandag- en dinsdagavond om 19.30u in het warme instructiebad met hot-whirlpool.
Smakelijke maar vooral
mooie verrassing
 
Wij krijgen vrijwel dagelijks mooie tekeningen en knutselwerkjes van kinderen die bij ons zwemles volgen of geslaagd zijn voor hun diploma. Vol trots hangen we die allemaal op het prikbord in de zitruimte. Maar laatst werden we wel heel bijzonder bedankt en getrakteerd op een super mooie en lekkere ZIB-taart van een tevreden klant. 
 
Iedereen bedankt voor alle mooie tekeningen, knutselwerkjes, kaarten en bedankjes. Ondanks dat het ons werk is toch altijd super leuk om als waardering te ontvangen!
 
 

ZIB Zwemcentrum Best
Sportpark Naastenbest - Jacob van Wassenaerstraat 70
 
Postbus 206 - 5680 AE - Best 
 
Telefoon : (0499) 37 39 41