Nieuwsbrief GV Delta Sport
Het was weer een hele belevenis voor de C-selectie turnen GV Delta Sport. Drie dagen een turnkamp bij de familie Hanse was zeer succesvol ook dankzij de leiding en gastheer/mevrouw Hanse. Lees het verhaaltje in deze nieuwsbrief en kijk na de vrolijke foto's.
 
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                 
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 26 mei  2023 nummer 423                            
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                      
    
                                                                                                                                          
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Laatste actie op facebook 23 mei 2023
 
2e pinksterdag (maandag 29 mei)
zijn er geen lessen in de turnhal
Op tweede pinksterdag maandag 29 mei is er  geen les. De freerunners van de maandag les kunnen dan aansluiten op de freerun les van dinsdagavond 19.00-21.00 uur.
 
GV Delta Sport vier nieuwe juryleden actief op OBTK en ZK
Vier nieuwe juryleden TD1 gaan actief jureren op de OBTK (Open Bredase Turn kampioenschappen) in pinksterweekend en op de Zeeuwse kampioenschappen (zaterdag 10 juni). Een mooie start om er lekker in te komen voor het nieuwe seizoen. Wij wensen Leonie, Merinda, Antoinette en Hans veel plezier en leerzame wedstrijden.
 
Vijfendertig turnsters GV Delta Sport naar
de Open Bredase turnkampioenschappen
In het pinkster weekend van zaterdag 27 mei tot maandag 29 mei komen er negenentwintig turnsters van GV Delta Sport in actie op de Open Bredase Turnkampioenschappen. Ook nemen er drie acroteams deel aan deze kampioenschappen. Een open toernooi die wordt gehouden in een grote hal waar drie banen zijn uitgezet. Daarna ook nog een acrobaan.
Deelnemende Delta Sportturnsters: Zaterdag 27 mei: Wedstrijd 1: vera Flikweer (pupil 1 niv 5). Wedstrijd 2: Lisa Uiterwijk (jun D), Nienke Grauss (jun. D), Jenthe Stouten (pupil bniv.7). Wedstrijd 3: Elin Boot (pupil 1 niv 4), Suzie Zondervan v(pupil 2 niv 4), Ilse de Ronde (jeugd H), Imke van Dijke (jeugd H). Mya Klein, Amy van Almenkerk en Evi van Almenkerk (allen jueugd H). Wedstrijd 4: Quinty van der Wekken, Yawsmijn van der Guchte en Floor de Bruine (allen jeugd F). Mirthe de Jonge, Deniz Vaane, Ilona Hoogerwerf en Julia Heijboer (allen jeugd G).
Acroteams zaterdag 27 mei: Nummer 3 Thijs van Welt en Megan Ringelberg (mix p)Blok 1 tussen 8.45 en 9.25 3e. Nummer 20 Melissa Dooge en Norah Koster (E-senior) blok 3 tussen 10.05-10.45 als 3e. Nummer 15 Milou Verkerke en Faya van Wensen (D+ senior) blok 10 balans tussen 16.00-16.45 en blok 12 tempo tussen 17.30 en 18.15
Zondag 28 mei: Wedstrijd 1: Indy Kromdijk (pupil 1 niv 5). Wedstrijd 2: Alyssa Huissoon (instap niv 5), Isabelle Heeres (instap niv. 5), Isa Vogelzang (instap niv 5). 
Maandag 29 mei: Wedstrijd 2: Sofie Kouwenberg, Sera Tax en Faya van Wensen (allen puypil 3 niv 4). Wedstrijd 3: Romany Hanse, Maud Brockhus, Amy leijten en Nikki Vrijland (allen junior F(3)
Acroteams opnieuw naar plaatsingswedstrijd AB-categorie
Babette Verkerke en Saphira van Dam
Nora Blok en Mirte Giljam
 
In Oss is opnieuw een plaatsingswedstrijd voor de combinatieteams Delta Sport/Alianza Babette Verkerke en Saphira van Dam (B-categorie) en Nora Blok met Mirthe Giljam (A-pupil).
Zaterdag 27 mei start Blok/Giljam voor hun oefening om 10.22. Verkerke/Van Dam komen uit op balans (13.44) en tempo om 14.48 uur. beide teams zijn al verzekerd van finale Nederlandse kampioenschappen op zondag 25 jun i in de Ahoy
 
 
Toos Huyzen  gaat jureren bij Acrogym in de Ahoy
Toos Huyzen is uitgenodigd door de KNGU om op zaterdag 24 en zondag 25 juni te jureren op de Nederlandse kampioenschappen in de Acrogym. De GV Delta Sport jurylid zal bij de hoogste niveaus actief zijn.
 
Mama zullen we paardje rijden......
Bij kind- en oudergym is er elke woensdag- en vrijdagmorgen wel een opvallend beeld. Heerlijk hoe kinderen iets verzinnen waar mama of papa een rol in spelen.
 
De trainster rust even uit....                                           Bram geniet iedere week
 
Turnkamp een gezellige en
groot succes voor de turnsters
Het was een vol programma voor de turnsters van de C-selectie GV Delta Sport. Te gast op het boerenbedrijf van de familie Hanse rond Zierikzee. Van bonte avond, dagje strand, levende stratego, fotoschoot, bbq, bingo en pannenkoekfeest met alle ouders aan het einde van het turnkamp.
Bekijk een selectie foto's van het kamp
 
 
 
 
   
   
   
   
   
Het was één en al een groot succes.
 
Wil je ook meedoen met Wereldrecord handstanden
Wij zijn de Wereldrecord Handstanden Commissie van Wageningse studententurnvereniging Split en wij hebben leuk nieuws.
Op 25 juni 2023 organiseren wij een wereld record poging.
Het doel? Minstens 400 mensen bij elkaar brengen die tegelijkertijd een handstand doen.
 
En wie zijn er nou beter in handstanden dan turn(st)ers?
Daarom willen we jullie uitnodigen om mee te helpen het wereld record te verbreken! We zijn opzoek naar deelnemers en naar vrijwilligers, dus iedereen kan meehelpen!
We werken samen met de KNGU en onze poging zal dan ook plaatsvinden tijdens het NK in Ahoy Rotterdam! Zo kan je er meteen een compleet turn uitje van maken. 
 
We kunnen alle hulp gebruiken, dus het zou fijn zijn als jullie dit bericht met jullie leden willen delen en hen enthousiast willen maken voor de poging.
In de bijlage heb ik onze promotie poster toegevoegd, zouden jullie deze misschien willen uitprinten en ophangen in jullie sport/turnhal of willen plaatsen in jullie nieuwsbrief (als jullie deze hebben)?
 
Het zou ook heel tof zijn als jullie onze site en Instagram account willen delen met jullie leden. Op de site kan je je ook aanmelden om mee te doen! 
Het adres van de site is: https://splitonline.nl/wereld-record-handstanden
Ons instagram account is: worldrecord.split
 
Nog een laatste ding, we houden graag bij hoeveel mensen er ongeveer willen komen, zouden jullie ons daarom willen laten weten of er vanuit jullie vereniging interesse is om mee te doen?
 
Heel benieuwd naar jullie reactie, als er vragen zijn, horen we dat ook graag!
 
Sportieve groeten,
 
Josien Rompelberg
Namens Wereld Record Handstanden Commissie W.S.T.V. Split
 
 
 
Zaterdag 3/4 en 10 juni belangrijke wedstrijden
voor turnsters en acroteams in Oss en Middelburg
 
Zaterdag 3 en zondag 4 juni gaan een aantal acroteams naar Oss voor de halve finale NK D+ en C-categorie. Op zaterdag 10 juni is de finale NK acroteams voor de D/E-categorie met vier teams van GV Delta Sport. Op zaterdag 10 juni gaan 39 turnsters van GV Delta Sport naar Middelburg om deel te nemen aan de Zeeuwse Kampioenschappen meerkamp.
 
Volgende week in de nieuwsbrief komen we met onze deelnemers.
 
 
 
GV Delta Sport start voorbereiding 60 jaar
jubileum eind september 2023
-Grote uitvoering op zaterdag 30 september
in Laco Sportcentrum met alle groepen
 
Velen herkennen de beelden nog van de laatste uitvoering in 2019. Alle groepen van GV Delta Sport voerden een act op in het thema van circus. Verdeeld over een middag en avond voorstelling. Een theater opgebouwd in de grote sporthal van Laco met licht- en geluids effect. Door de coronatijd hebben we echter paar jaar moeten overslaan. September 2023 bestaat GV Delta Sport 60 jaar en wij hebben gekozen voor jubileum uitvoering op zaterdag 30 september. Inmiddels zijn alle groepen op de hoogte gebracht met het thema in de muziek stijl. Opnieuw bouwen Laco om in theater en gaan we er vanuit in een middag- en avond programma.
 
Trainingsdagen Acrodemo groep 
Op twee zondagen in de maand is er een mogelijkheid om in de acrodemogroep te komen trainen. De training vind plaats in de turnhal van Laco Sportcentrum tussen 10.00-12.00 uur . Datums zijn: 21 mei, 4 juni, 18 juni, 2 juli en laatste trainingsdag voor zomerstop 16 juli. 
 
GV Delta Sport heeft de wedstrijden voor het
seizoen 2023-2024 inmiddels gepland
GV Delta Sport zorgt voor het nieuwe seizoen 2023-2024 weer voor wedstrijd organisaties.
De landelijke KNGU heeft gevraagd aan Delta Sport om ook in het nieuwe seizoen een plaatsingswedstrijd te organiseren in Laco Sportcentrum. Delta Sport heeft  akkoord gegeven aan de medewerking. Zo zal opnieuw uit heel Nederland turnsters naar Zierikzee komen voor plaatsing op weg naar NK. 
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
Zaterdag 1 juli kleurenturnen.
Zaterdag 30 september uitvoering Delta Sport in grote sporthal.
Zaterdag en zondag 21/22 oktober OZK
Zaterdag 25 en zondag 26 november Districts KNGU dames turnen voorwedstrijd en teams
Zaterdag en zondag 6/7 januari 2024  OZAK
Zaterdag en zondag 3/4 feb. 2024 KNGU landelijke plaatsingswedstrijd dames turnen
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
 
 
 
Programma Acroselectie
        
27/28 mei  5e en 6e Plaatsingswedstrijd  Oss  AB 
3/4 juni  ½  finale Oss  C en D+
10 juni  finale  Oss  D+ en DE 
24 juni finale  AHOY Rotterdam  BCDplus
25 juni  finale AHOY Rotterdam  A
 
www.knockonwood.nl
 
Agenda
Zaterdag 27 en zondag 28 mei plaatsingswedstrijden A/B acro in Oss
Zaterdag 3 en zondag 4 juni halve finale NK D+/C in Oss
Zaterdag 10 juni Zeeuwse dames turnkampioenschappen in Middelburg
Zaterdag 10 juni acrogem finale NK E/D-categorie in Oss
Zaterdag 24 en zondag 25 juni NK-finales in Ahoy Rotterdam met deelname van Delta Sport
Zaterdag 1 juli kleurenturnen in turnhal
Zaterdag/zondag 1 juli Open Tilburgse heren turen
Maandag 4 september ledenvergadering GV Delta Sport
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport 30 september  2023 in Laco Sportcentrum
 
    
 
  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.