Click here to view this email in your browser
 
Hej,
 
Sköna maj är här och det firar vi med riktigt bra erbjudanden på några favoriter, som uppladdning för vårt födelsedagskalas i slutet av månaden då butiken fyller 7 år!
 
Först ut är nya Tynn Silk Mohair från Sandnes Garn. Första veckan i maj, alltså till och med lördag 6 maj erbjuder vi 20% rabatt på det här lätta, lyxiga garnet. Ett nystan är 25 g och 212 m, består av 57% mohair, 28% silke och 15% ull och kostar nu endast 55 kr istället för ordinarie pris 69 kr.
 
Tynn  Silk Mohair kan stickas enkelt eller dubbelt, ensamt eller ihop med något annat garn för att ge lite lagom "fluffighet" till ett plagg. Några exempel är den spetsmönstrade sjalen i Tynn Line och Tynn Silk Mohair från mönsterhäfte 1706, eller den mysiga oversize-tröjan Skye ur mönsterhäfte 1707
 
 
Det finns även gott om gratismönster som passar till Tynn Silk Mohair, till exempel den här snygga sjalen Wisp från Knitty, eller är det en liten poncho?
 
Söta små handledsvärmarna White rabbit wrist-ees kan bli den perfekta presenten:
 
Ibland behövs inte mer ansträngning än slätstickning eller rätstickning och en härlig mix av färger. Visst är de här stora härliga sjalarna snygga!? Sikta på en rejäl modell, ca 60-80 cm bredd och 200 cm lång, så har du ett plagg som kan användas till mycket. Blockrandiga partier på bredden eller smala längsgående ränder är snyggt vilket som, och ett perfekt mellanprojekt att sticka några varv på då och då när man vill ha en enkel stickning som inte kräver så mycket uppmärksamhet. 
Bilder från Ravelry/Pinterest.
 
 
OBS! Ingen bytesrätt på REA-varor eller kampanjvaror.
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16