SARAH & PETER OP DE GENTSE FEESTEN

Al een tijdje zijn Peter Iterbeke (gitaar & zang) en ik aan het werken aan eigen songs in uiteenlopende stijlen.  Die liedjes steken we in een intiem akoestisch kleedje en brengen we tijdens een aperitiefconcertje tijdens de Gentse Feesten.  We nodigen ook enkele gastmuzikanten uit voor het kersje op de taart.  Misschien een darbuka (oosterse percussie) of een cello...  Misschien wel allebei?
Ach, er is nog tijd, we laten de liedjes hun eigen weg zoeken.

Is je nieuwsgierigheid gewekt?  Surf dan naar de site van Deezillusie, klik op 'Gentse Feesten 2008 Programma' en daarna op m'n naam.  Er zijn slechts 98 plaatsen, dus haast en spoed zijn deze keer wel goed!

waar?: het gezellige theaterzaaltje van theater Krakeel: Teaterstraat 33, Gentbrugge
wanneer?: zaterdag 26 juli om 11 uur
prijs?: €6, lekker drankje inbegrepen

Wees welkom!

*

SINGSING! OP DE GENTSE FEESTEN

Het Disney-concert was een groot succes!  Voor een volle zaal hebben de studenten àlles gegeven en mensen, wat was dàt goed...  Foto's vind je hier.  Daar vind je trouwens ook de foto's van het concert van vorig jaar.

Maar daar blijft het niet bij!  We zijn al volop bezig met de voorbereidingen van het volgende concert en dat is niet min:  ook singsing! staat op de Gentse Feesten.  Bij deze ben je van harte uitgenodigd om onder het genot van het zomerweer en gezellig feestgewoel je te laten overweldigen door 2 uur zonnige party-muziek van krachtige stemmen die willen gehoord worden.

waar?: de Korenmarkt
wanneer?: donderdag 24 juli van 15 tot 17 uur
prijs?: niks, nada, noppes, nul de botten :-)

Allen daarheen!

*

GROEPSLESSEN

Ter gelegenheid van dat concert worden er weer veel groepslessen georganiseerd.  Ben je geïnteresseerd om ook eens mee te zingen op zo'n groepsles?  Stuur me dan een mailtje en ik bezorg je het schema.  Er zijn er teveel om hier op te noemen!  Meer info over groepslessen vind je op de site onder 'opleidingen'.

*

WORKSHOP PODIUMPRESENTATIE

Op donderdag 26 juni organiseert singsing! een workshop podiumpresentatie, gedoceerd door Dirk Van Vaerenbergh.  Volgende onderwerpen komen aan bod:

Hoe gedraag ik me op een podium?
Hoe kom ik op?
Hoe ga ik af? (van het podium lopen dus)
Hoe neem ik applaus in ontvangst?
Hoe hou ik m'n zenuwen onder controle?
Wat kan ik zeggen voor/na m'n liedje of tussen m'n liedjes in
Hoe reageer ik op het publiek?
Welke houding moet ik mezelf geven op het podium?
...?

waar?: nog te bepalen adhv aantal inschrijvingen (Gent)
wanneer?: donderdag 26 juni van 19 tot 22 uur
prijs?: €35
min. aantal inschrijvingen?: 15 (indien niet voldoende inschrijvingen, wordt de workshop geannuleerd)
ten laatste inschrijven op?: donderdag 5 juni
inschrijven?: mail naar singsing!

*

FOTO'S

Kijk je graag foto's?  Neem dan zeker eens een kijkje op mijn Flick'r-account.  Ook de studenten van singsing! hebben een eigen fotoalbum. Veel kijkplezier!

*

THE DAVE MATTHEWS BAND

Wat gebeurt er als je een lieve rocker in huis hebt?  Dan leer je muziek als deze kennen en word je verliefd...  Op de muziek en helemaal opnieuw op je rocker :-)