WORKSHOP COMPLETE VOCAL TECHNIQUE Zaterdag 4 juli: Introductieworkshop
Zondag 5 juli: Vervolgworkshop

Zoek je een stevige introductie in een nieuwe revolutionaire zangmethodiek? singsing! organiseert voor de 3de keer een workshop Complete Vocal Technique, gedoceerd door Eva Wilms. Deze keer breien we er ook een vervolgworkshop aan! Op zaterdag herhalen we de introductieworkshop van de vorige edities. En op zondag gaan we dieper in op onderwerpen die jìj kiest. Wil je verder werken op effecten zoals growl, distortion en dergelijke? Zoek je meer uitleg over hoe je je stem kunt kleuren? Dit kan allemaal op zondag!

Het eerste gedeelte van de dag zal de docente de technieken uitleggen in de vorm van een presentatie, waarbij je als publiek betrokken wordt en alles goed leert aanvoelen. Het tweede deel van de dag werkt ze met 7 actieve deelnemers aan het oplossen van hun specifieke problemen. Het is niet verplicht om aan beide workshops deel te nemen. Je kunt kiezen voor enkel de zaterdag, beide dagen, of enkel de zondag. Als je enkel op zondag deelneemt, is het wel een vereiste dat je reeds een eerdere workshop CVT (bij singsing! of elders) hebt gevolgd.

Aangezien ik de docente rechtstreeks boek, kan ik deze workshop aanbieden aan een prijs die ver onder de gangbare CVT-prijzen ligt!

Meer info:
Klik hier

Data:
Zaterdag 4 & Zondag 5 juli 2009,
Telkens van 10 tot 17 uur

Locatie:
NH Hotel Gent St.-Pieters
Koning Albertlaan, 121
9000, Gent

Docente:
Eva Wilms (NL), authorized CVT-teacher

Doelgroep:
Iedereen die z'n stem op een gezonde manier wil leren gebruiken: Zangers, acteurs, pedagogen, stemspecialisten zoals logopedisten en NKO-artsen; dirigenten, muziekdocenten,...
Ook beginners zijn welkom als publiek!!

Prijs:
Per dag:
Actieve deelnemer €60
Publiek €40
Student van singsing! als publiek €30
(Mensen die nog geen student zijn van singsing! kunnen ook van het voordeeltarief genieten als ze minstens 5 lessen bij singsing! vastleggen en vooraf betalen.)

Inschrijven:
Download het formulier hier en mail het naar singsing!

*

THE MIDNIGHT GROOVE GANG
Avant-première op 2 juli om 20 uur

The Midnight Groove Gang vliegt er stevig in en trakteert u op een Avant-première om "U" tegen te zeggen! We brengen u een cocktail van de allerbeste, superstomende disco, funk en soulhits...

Ingrediënten voor deze cocktail:
* 2 super getalenteerde zangeressen
* 1 gitaarvirtuoos
* 1 super-funky keyboarder
* 1 mega-groovy bassist
* 1 superstrakke drummer
* 3 coole blazers

Recept:
Mix de stem van twee zingende nachtegalen met een keelgat van hier tot Tokio (Els Van Den Bulck & Sarah Algoet) met een gitarist die disco in de papfles kreeg en met 10 vingers op 6 snaren en het sentiment speelt (Rainer Geretshauser) en een met geluiden en effecten toverende toetsenman (Thomas Desimpelaere). Voeg aan dit geheel een daverende, muurvaste ritmesectie (Bart Corveleyn op bass en Rudi Lins op drums & percussie) toe. Werk het geheel af met een ferme scheut trompetten en saxofoon (Piet, Ward en Stijn, oftewel de TMGG blazerssectie)

Resultaat:
Een podium vol super-enthousiaste, gedreven muzikanten die van elk optreden een knaller maken, waarbij geen enkele aanwezige nog kan stilzitten!

Locatie:
Cultuurkapel De Schaduw
Wezestraat 32
8850 Ardooie

Datum:
Donderdag 2 juli

Uur:
Deuren om 20u, concert om 20.30u

Je vindt ons ook terug op Facebook.

*

VROUW & LIEFDE
donderdag 23 juli 2009

Er zijn nog kaartjes voor deze voorstelling! Dus klik allen door naar Deezillusie! Ga naar "Gentse Feesten 2009 en laat u verleiden door mijn foto...

"Hoe voelt een meisje zich als ze voor het eerst verliefd wordt? Hoe gaat een hoer om met drank, geld, en mannen? Hoe reageert een echtgenote als ze ontdekt dat ze al die jaren bedrogen werd? Wat heeft een moeder over voor haar kinderen? Hoe rouwt een verloofde als de man met wie ze zou trouwen sterft? Hoe kan een vrouw weten wat liefde is, als zelfs Venus in de war is?

Sarah Algoet bezingt de vele manieren waarop een vrouw kan liefhebben, ondanks en dankzij alles. Kurt Weill en een accordeon zijn haar bondgenoten op deze reis door kleine en grote emoties."

Datum: donderdag 23 juli om 20 uur
Concept & zang: Sarah Algoet
Accordeon: Toon Moermans
Tekst & Regie: Werner Verelst
Locatie: Teater Krakeel - Teaterstraat 33, Gentbrugge
Prijs: €15
Tickets: via Deezillusie. Ga naar "Gentse Feesten 2009 en laat u verleiden door mijn foto...

Deze voorstelling op Facebook.

Met welgemeende dank aan Deezillusie voor de uitnodiging!

*

DEMO

Ik werk samen met pianist Erwin Derese aan enkele demo-songs voor huwelijken. De eerste van het rijtje kun je hier beluisteren!

Everything (orig. Michael Bublé)

*

ZANGTIP:
Inhalare

Slaag je er niet in om overtollige lucht op je stem weg te werken? Heb je het gevoel dat je een leeglopende ballon bent als je zacht zingt? Wil je een fijne kernachtige toon kunnen produceren?
Natuurlijk is dit vooral een werkje voor je ademsteun. Check daarvoor de tips op de site! Maar hier heb je een tip die je ook kan helpen.

Beeld je in dat je lucht inademt ipv lucht uitademt tijdens het zingen. Dit heet 'inhalare' en is een trucje uit de eeuwenoude traditionele Italiaanse zangkunst. Het stelt je in staat om je lucht te 'sparen'. Het is even zoeken voor het lukt, maar het werkt

*

SARAH & SINGSING! OP FACEBOOK

Sarah op Facebook: Klik hier.
singsing! op Facebook: Klik hier.