** Black Friday Actie **
 
Lieve iedereen,

Jaja, Black Friday, ik waag me er ook aan om een actie te lanceren... Gelukkig loop je bij mij niet de kans om vertrappeld te worden tijdens de koopjesjacht :-)
 
 
De actie bestaat uit 2 delen:
 
Je krijgt 10% korting op alle activiteiten in 2018, waarvoor je je op Black Friday inschrijft - ja, ook de reizen! Dat wil zeggen dat je mailtje ten laatste op 24 september 2017 om 23.59 uur binnen moet zijn.
 
Je krijgt ook uitstel van betaling tot 15 januari 2018. Na je inschrijvingsmail ontvang je van mij de uitleg over deze procedure. Blijf je mailbox dus in de gaten houden!
 
Deze actie geldt niet voor personen die reeds ingeschreven waren voor de activiteit.
 
Alle prijzen in deze mail zijn BTWi voor particulieren en BTWe voor ondernemingen & personen of organisaties die deze reis op andere manieren in kosten brengen of aftrekken van de belastingen.
 
Lieve groetjes,

Sarah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

singsing!
 
Liefbilkstraat 11
B-9032 Gent, Wondelgem
Workshop
Yoga voor de Stem - De Kracht van Adem
Zondag 14 januari 2018, 13 - 16 uur, Gent
 
 
Als zangeres en stemcoach voel ik al jaren het effect van yoga op de stem bij mezelf en de mensen waarmee ik werk. Vandaar het logische gevolg: Een adem-workshop met lekker veel yoga, gedoceerd door mezelf en een yogacoach.
 
Normale prijs: 65€, incl water & thee
Black Friday: 58,5€
 
Klik hier voor meer info.
 
 
Stemretraîte in Llíber
Een korte getaway voor zangers en sprekers onder de Spaanse zon
 
 
Met 4 deelnemers geniet je 3 dagen lang van je stem ontdekken en ontwikkelen, de zon, de natuur, lekker eten en rust. Budgetvriendelijk én op maat, want ik organiseer deze retraîte voor jou wanneer je maar wil! Jij laat me weten wat voor jou past en ik vorm de groepjes. Je mag uiteraard ook zelf een groepje vormen.

Klik hier en ontdek er alles over...
 
Normale prijs: 195€ pp voor de lessen
Black Friday: 175,5€pp
Deze stemretraîte kan geboekt worden vanaf 3 deelnemers. Om te kunnen genieten van de BF promotie, moeten de data ook geprikt worden op 24 september 2017 om 23.59 uur. Zie het als een uitdaging, ik ben alvast de hele dag bereikbaar via telefoon en mail :-D
 
Ik help je graag met het boeken van accomodatie en het vinden van goedkope vluchten. Deze zaken mogen uiteraard later geregeld worden.
 
 
Stemmig Genieten in Villa Adria
Een reis voor zangers & sprekers in Spanje
23 - 27 april 2018, Benissa


 
Je stem voluit ontdekken, beleven en ontwikkelen in een prachtig kader. Dat is in 1 zin wat ik je aanbied in Villa Adria.
 
Groepslessen in de voormiddag, privé coaching in de namiddag (optioneel), afsluiten met een concert en toonmoment (optioneel) en daarnaast ook genieten van de zon, het eten, het zwembad, de tuin, de zee, de omgeving,...
 
Klik hier voor meer info en hier voor fotoverslagen van vorige edities.
 
Normale prijs Volledig pakket: 488€
Black Friday: 439,2€
Normale prijs Light pakket: 342€
Black Friday: 307,8€
 

 
 
 
Sarah op de Sociale Media

     
 
singsing! op de Sociale Media
 
   
Sarah Algoet
Zangeres
Stemcoach
Authorised CVT-Teacher
Vicevoorzitter & medeoprichter Evta-Be
Lid van de Council van EVTA Europa
Belgisch loco-helper Complete Vocal Technique
Stemonderzoeker