Hostellerie Schuddebeurs 

Hostellerie Schuddebeurs is een hotel/restaurant met 22 kamers op een unieke lokatie in het hart van Schouwen Duiveland, nabij Zierikzee.

Voor ons restaurant zoeken wij een ambitieuze 

Maître d’Hotel / gastheer, gastvrouw Ft 

Voor deze uitdagende functie zijn we op zoek naar een Maître met  organisatie talent en leidinggevende ervaring. Als Maître zul je leiding geven aan ons bedieningsteam en draag je verantwoording voor een perfect service verloop voor restaurant- hotel- en conferentiegasten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele operationele reilen en zeilen van ons restaurant inclusief de samenstelling van de wijnkaart. Spreek je naast Nederlands ook één vreemde taal en is werken in een ambachtelijke en traditionele omgeving iets wat je zoekt. Wil je werken in een jong, enthousiast en gemotiveerd team? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren naar deze functie!

 Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij graag mondeling toelichten. 

Een uitgebreide functieomschrijving vind je hieronder

Functieomschrijving Maitre d’Hotel

Hostellerie Schuddebeurs 

U rapporteert aan Bart & Tanja de Bree en geeft leiding aan een brigade met vaste en oproep samenstelling. 

Belangrijkste verantwoordelijkheden en taken: 

Operationeel aanwezig tijdens service, uitvoerend, sturend en indien nodig corrigerend. Leiden van voltallige bedienings-brigade, (10 medewerkers) het plannen, regelen aansturen van de medewerkers tijdens service, tijd voorafgaand aan service en ontbijt. Tevens is het plannen en regelen van de conferentie service ook onderdeel van de verantwoordelijkheden. Het plannen en inrichten van de private dining ruimtes, conferentiezalen en zorgen voor voldoende personele bezetting is hierbij van belang. Maken van 2 wekelijks dienstrooster en het verzorgen van personeels administratie. Verzorgen van wijnkaart, inhoudelijk, budgettair en voorraadbeheer, samenstellen van wijnarrangementen ism chefkok en het geven van wijn spijs instructie aan de medewerkers. Is direct aanspreekpunt voor wijnleveranciers en zorgt voor fiches en bestellingen. Begeleiden van stagiaires en leerlingen, uitvoering van de taken en beoordelingen, is contactpersoon voor opleidingsinstituten. Overlegt dagelijks met chefkok/keukenbrigade en receptie over inhoud van hotelarrangementen en diners. Zorgt voor kwaliteitsbewaking service, aangaande linnen (voorraad), servies, logistiek, communicatie en klachtafhandeling. Het geven van informatie, advies aan gasten, bij voorkeur ook in een vreemde taal.  Attent en voorkomend anticiperen/reageren op gastenwensen. Toezien op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatie­methoden die van toepassing zijn op de huidige huisstijl. Bedienen van ons kassaregister en corrigeren van bestellingen. Draagt verantwoordelijkheid voor alle kassa handelingen in het restaurant. Zorgt voor adequate registratie van hotel bestedingen in het restaurant. Voert eenvoudige receptie werkzaamheden uit bij afwezigheid van receptie personeel, checkin-out en aannemen van telefonische hotel reserveringen.  

 Graag nodigen wij alle geschikte kandidaten uit voor een vrijblijvend verkennend gesprek en op verzoek kunnen wij u een digitale brochure mailen zodat u een indruk heeft van ons bedrijf. Voor verdere bedrijfsinfomatie wil ik u verwijzen naar onze website

www.schuddebeurs.nl

 Voor meer informatie kunt u bellen 0111-415651 / 06-52000176 of mailen naar bart@schuddebeurs.nl

Met vriendelijke groet,
 Bart & Tanja de Bree
 Hostellerie Schuddebeurs

Klik hier om deze email in uw browser te lezen
Stuur deze email door naar een vriend
Hostellerie Schuddebeurs - Donkereweg 35, 4317NL Schuddebeurs, Nederland
Tel. +31 (0)111 415651 - Fax +31 (0)111 413103 - hostellerie@schuddebeurs.nl