Persbericht

Artiestenbureau JB Productions bestaat 25 jaar
 
Artiestenbureau JB Productions 25 jaar
 
Het bedrijfspand aan de Nijverheidsweg in Heinenoord
Artiestenbureau JB Productions bestaat 25 jaar
 
Jeroen van den Berg begint op 18 augustus 1989 het bedrijf JB Productions en viert deze maand het 25 jarig bestaan. De droom van elke startende ondernemer om een bedrijf tot een succes te maken heeft Jeroen verwezenlijkt. 
Dat ging niet zonder slag of stoot. Van den Berg  begint als artiest in Alcazar in Puttershoek. Hier presenteert hij o.a. de Top Model verkiezing en de Disco dansmarathons. Vanaf deze periode wordt zijn alter ego Clown Jopie uitgebouwd tot één van de bekendste clowns van Nederland. Om de dienstverlening uit te breiden neemt hij de organisatie van diverse evenementen op zich.
 
Van slaapkamer naar bedrijfspand
 
In 1989 wordt een slaapkamer ingericht als kantoor. Al snel komt er een bureau bij en het eerste personeelslid is een feit. Na 4 jaar wordt er verhuist naar een ander woonhuis met een groter kantoor. Na 2 jaar blijkt  JB Productions weer uit haar jasje te groeien. Het bedrijventerrein in Heinenoord is in aanbouw en de huidige locatie snel gevonden. Na een grondige verbouwing in 2000 is het pand voorzien van een mooie entree met 3 kantoor ruimtes op de eerste verdieping.
 
JB Productions meer dan een artiestenbureau
 
Vanaf 2003 vertrouwen steeds meer artiesten hun management en boekingen toe aan JB Productions. Ook bekende Nederlanders weten Jeroen en zijn team te vinden.
In januari 2004 besluit de bekende hit-zangeres Hanny  toe te treden tot de artiestenstal van Jeroen.
 
JB Productions is veel meer dan een artiestenbureau alleen. Ook voor verhuur van attracties, winkelcentrum promoties en spaarfestijnen kunt u bij hun terecht. Inmiddels weten veel organisatoren het team van JB Productions te vinden voor de verzorging van hun totale entertainment, van springkussen tot presentator.

In 2005 en 2006 ontpopt JB Productions zich tot concept creator. In opdracht van supermarktketen Jumbo ontwikkelen wij de Djumbo Summer Tour met de hitgevoelige meidengroep Djumbo. Voor het bekende merk Jamin presenteren wij verschillende Sinterklaasshows in samenwerking met de Gebroeders Ko.
 
Overname van MD evenementen service
 
In 2009 neemt JB Productions het bedrijf MD Evenementen Service uit Leiden over. Met de overname wordt JB Productions in één keer marktleider op het gebied van kinderentertainment. JB Productions is door deze overname nog beter te vinden op internet met sites als o.a.: www.kindershows.nl www.sinterklaasshow.nl www.clownshow.nl www.goochelshows.nl www.poppentheaters.nl.
 
JB Productions gaat met tijd mee

Vanaf 2010 is JB Productions steeds meer partner voor winkelcentra op het gebied van internet marketing. De medewerkers van het Heinenoordse entertainment bedrijf worden tegenwoordig vaak ingezet om winkelcentra digitaal onder de aandacht te brengen van hun doelgroep. Daarnaast begeleiden ze steeds meer artiesten op marketing gebied.
 
Medewerkers vormen kloppend hart

De vaste medewerkers vormen het kloppende hart van Artiestenbureau JB Productions. Met veel enthousiasme gaan ze samen met Jeroen de toekomst tegemoet.
 
Noot voor de redactie niet voor publicatie:
 
  • Voor interviews en meer informatie, bel JB Productions 0186-60210 of mail jeroen@jbproductions.nl
  • Overige informatie is te vinden op www.jbproductions.nl
 
JB Productions & JB Attracties
Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
  Tel. 0186-602140
info@jbproductions.nl
www.jbproductions.nl


Stuur deze email
door naar een vriend
   YouTube kanaal JB Productions Twitter JB Productions  Facebook Artiestenbureau JB Productions