Klik hier om deze email in uw browser te lezen
 
 
Zin om iets creatiefs te doen?
 
Bij Valentine Juwelier kun je verschillende workshops volgen om in slechts enkele uren tijd een ring, armband of hanger te maken, en je kunt een basis of vervolgcursus volgen om vanaf de basis een sieraad te maken. Super interessant, heel leerzaam, en je gaat met een uniek sieraad naar huis!
 
Workshops
Zin om met vrienden of collega’s een uniek sieraad te maken? In ons atelier ga je hulp van onze meester goudsmid aan de slag om in slechts enkele uren tijd een hanger, armband of ring te maken waar er maar één van is!
 
Deze workshop is een leuk idee voor een verjaardag (bijvoorbeeld voor een zus, vriendin of collega die 50 jaar wordt), reünie, familiedag, vrijgezellenfeestje, personeelsfeestje of gewoon zomaar!  
 
 
We bieden workshops van 2 en 4 uur aan, die in groepen van minimaal 4 mensen gedaan kunnen worden.
 
Bij deze workshops zorgen wij lekkere hapjes en drankjes. Heb je een speciaal verzoek? Dan helpen wij je graag!
 
 
Wil je liever leren hoe je een sieraad vanaf de basis maakt? Ruwe materialen als zilver of goud omsmelten en solderen? Dan is een cursus misschien iets voor jou!
 
 
Basis
Tijdens onze basiscursus leer je om te gaan met zilver: je gaat zagen, vijlen, slijpen en ook smelten en solderen. Terwijl je je de eerste lessen richt op het omgaan met materialen mag je nadenken over een ontwerp dat jij, van begin tot eind, zelf in elkaar gaat zetten. Ga je een vorm zagen, of wil je oud zilver of goud omsmelten en dat op het sieraad plaatsen? Onze smid helpt je om een mooi eindresultaat te creëren.
 
Gevorderd
Onze gevorderdencursus richt zich op het smelten en gieten van goud. Wil je een takje gieten, een geluksmunt, of iets anders dat je graag altijd bij je zou willen dragen of aan iemand wil geven? Dit leer je doen via de Delftse methode. Ook leer je een steen in een ring te zetten!
 
 
Deze cursus volg je bij ons in de werkplaats, waar je met professionele gereedschappen de technieken gaat leren onder leiding van onze meester goudsmid. We hebben plek voor 6 cursisten.
 
Uiteraard wordt er bij deze cursussen koffie en thee geserveerd! 
 
Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze site voor meer informatie. Ook kun je via onze site deze cursussen boeken. 
 
 
Op zoek naar een mooi sieraad
of een horloge? Kijk dan in onze webwinkel voor het aanbod!
 
 
Valentine Juwelier is officieel dealer van merken als  Seiko, Pulsar, Lorus, Esprit, Tommy Hilfiger, Garmin, Mi Moneda, Valentine Jewellery, AllerspanningaAmorio, Hans Christiaan Andersen, Zilverstad en Hirsch.