Ако не се чете, кликнете тук                               
************************************************************************************

 
Управление на отпадъци и рециклиране - 
изложение и конференция за Югоизточна Европа
7 - 9 март 2017, София, организатор: Виа Експо
 
Приятели,
В настоящия бюлетин бихме искали да споделим с Вас новината за организираното Италианско колективно участие от Офиса в София на ИЧЕ - Агенцията за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина в рамките на предстоящото изложение SEE Save the Planet 2017.
В интервю с г-жа Чинция Бруно, Директор на Агенцията, ще получите повече информация за италианските  фирми, както и самата структура и дейността й  в България.
 
  Полезни линкове:
 
 
Контакт за събитията:
Таня Булдеева - T 032 512 905,  E tanya@viaexpo.com
 
Интервю с г-жа Чинция Бруно, Директор на Офиса в София на ИЧЕ - Агенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина
 
Уважаема г-жо Бруно, ИЧЕ София ще подкрепи участието на италиански фирми на предстоящото осмо издание на Международната Конференция и изложба ‘Save the Planet’ от 7 до 9 март 2017.  Моля Ви разкажете малко повече за Агенцията и основните й цели в България.
ИЧЕ  е  италианската правителствена Агенция за насърчаване и интернационализация на италианските предприятия в чужбина -  Italian Trade Agency, която придружава и подпомага италиански фирми по пътя им към външни пазари, предоставяйки им реални услуги чрез мрежа от 65 офиса в 60 страни. Популяризира имиджа на италианските продукти по света и отскоро се занимава с привличането на чуждестранни инвестиции. Агенцията е обект на правомощията и е под надзора на Министерството на икономическото развитие, съвместно с Министерството на външните работи и на международното сътрудничество.
Имаме офис в София от 1967 г., така че догодина ще се навършат 50 години от дейността ни в България – една дълга и стабилна дейност за промоция на Made in Italy и на сътрудничество с български компании, икономически организации, асоциации. Всяка година даваме услуги на около 500 италиански фирми, интересуващи се от българския пазар и на около 300 български фирми, които  взимат участие в нашите инициативи. През 2016 г. организирахме 25 инициативи в Италия и в България, с цел да насърчим сътрудничеството между двете страни. България, с нейната географска близост и с производствена структура, подобна на италианската, както и поради цяла поредица от фактори,  е  един лесно достъпен пазар, съобразен с особеностите на италианските МСП - многобройните запитвания и търсене на помощ, които получаваме всеки ден, доказват това.
Бихте ли представили накратко компаниите, които ще участват на колективния щанд на ИЧЕ - Италианска Търговска Агенция в рамките на Изложението за екология, управление на отпадъци и рециклиране’17 на Виа Експо. Моля посочете някои от продуктите и иновациите им.
На изложението ‘Save the Planet’ участваме за първи път с колективен щанд Италия. Организирали сме  шест италиански компании, които ще представя накратко. Каня български фирми и предприемачи от бранша да ни посетят и да се срещнат на място с техните управители или търговски директори, които ще пристигнат от Италия. Сигурна съм, че тези първи директни контакти ще доведат до по-нататъшно трайно сътрудничество.
 
Под патронажа на:
 
 
Партньори на Save the Planet 2017:
 
Медийни партньори на Save the Planet 2017:

 
Споделете с приятел:
Намерете ни в социалните мрежи:
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.