Енергийна ефективност
Интелигентни градове
Управление на отпадъци
Чистота на въздуха

 
Здравейте!
 
Изпълнената с предизвикателства и изпитания 2020 година със сигурност в много от Вас е породила мисли от различен характер:

да спрете или да замразите бизнес дейността си или точно обратното - да продължите да работите или да излезете с нов продукт или услуга на пазара.
 
Ако се чувствате така, ето и малко позитивна статистика относно развитието на сектора устойчива индустрия:
  • През първата половина на 2020 г. енергията от слънце, вятър, вода, геотермални процеси и биомаса е генерирала 40% от електричеството на Европейския съюз (Данни от специализираното издание „Електрек“)
  • През последните месеци производството на възобновяема енергия се е увеличило с 11%, докато изкопаемите горива са претърпели спад от 18%.
  • Съхранението на енергия е друг нов бързо развиващ се пазар в резултат на нарастването на капацитета
  • Производството на биогаз, биометан и „зелен“ водород ще трябва да скочи с най-малко 1000% през следващите три десетилетия, за да се постигне целта на ЕС за климатична неутралност
  • EV зареждането, включително слънчевото EV зареждане, е друга нарастваща ниша.
  • Развитие и усъвършенстване на технологиите за производството на енергия от отпадъци
Тази есен би могла да бъде най-доброто време да определите нови точки за растеж за Вашата компания.
 
За да получите информация относно нови възможности за партньорства и начини за обогатяване на Вашето бизнес развитие, отворете B2B платформата на 
 
Ще се запознаете с продуктите и услугите на компаниите, които имаха интерес да участват в тазгодишното издание. При желание за комуникация с представители на компаниите, можете да им пишете.
 
 


Оставаме на Ваше разположение и в готовност да Ви бъдем полезни!
 
Виа Експо; 0888 926 587, 0888 279 796
 
Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com