Nieuwsbrief GV Delta Sport
Keet de Vries, Nine van der Veen en Sam Bertels winnen een zilveren medaille op de NK acrogym E-jeugd
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                                 
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 16 juni  2023 nummer 426                       
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                      
    
                                                                               
                                                                                                                                          
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Laatste actie op facebook 5 juni 2023 
 
Alle Delta Sport geslaagde leden 
van harte gefeliciteerd met je diploma
 
 
Wij hebben wat foto's gevonden van geslaagde leden van GV Delta Sport. Natuurlijk weten we dat er veel meer zijn maar deze kunnen we alvast publiceren. Romany Hanse, Sophie Bolle en  Indy Smit zien we op de foto. Toch ook alle andere leden gefeliciteerd waarvan wij geen berichtje gekregen hebben maar wel weten dat er veel meer zijn binnen onze club die geslaagd is. Gefeliciteerd.
 
 
Acroteam Keet de Vries, Sam Bertels en
Nine van der Veen pakken een zilveren
medaille op de Nederlandse kampioenschappen
Wat een zeer knappe prestatie van het acroteam Keet de Vries, Sam Bertles en Nine van der Veen in de E-categorie jeugd. In Oss zette zij een keurige oefening neer met een waardering van 22.790 punten van de jury. Deze prestatie was een zilveren medaille of wel op één na de beste acroteam van Nederland in deze categorie. Op zich een prestatie gezien het team als de nummer vijf van de halve finale alsnog zich plaatste voor deze landelijke finale. Trainers Wendy Huyzen en Angela Schoute waren natuurlijk zeer trots en TC-lid van Delta Sport, Toos Huyzen, deelde gelijk bloemen uit namens de club.
 
 
Twee acroteams Delta Sport net naast erepodium
Twee acroteams van Delta Sport miste op de Nederlandse Kampioenschappen in de D/categorie net het erepodium. Een vierde plaats voor het jeugd trio Linne Timmerman, Kayley van den Hoek en Kyra Verschuure was het lot op de vloer in Oss. Ook het duo junior Nienke Grauss en Indy Kromdijk zag de eremedaille net aan hun voorbij gaan. Het trio kreeg 22.320 punten en het duo 23.120 punten. Bij het duo waren de eerste vier beste acroteams van Nederland een minimale verschil. Team uit Groningen kreeg 23.300 pnt, team uit Kampen 23.200 en een team uit Heerhugowaard 23.150 punten. Natuurlijk was voor beide teams een uitstekende prestatie en behoord dus tot de beste vier van Nederland. Het vierde team van Delta Sport dat in de finale stond was het E-senioren team Elin Giljam en Eva Bienevelt. Dat team zette een mooie oefening neer maar de concurrente uit Nederland was sterk. Zij eindigde met 23.280 punten op een mooie zevende plaats.
 
Twintig medailles voor Delta Sport turnsters in Middelburg
Zes kampioenen in in de Zeeuwse strijd
Middelburg - Op de Zeeuwse turnkampioenschappen in Middelburg zijn er door de turnsters van GV Delta Sport twintig medailles gewonnen. Met regelmaat stonden Delta Sport turnsters op het erepodium in verschillende categoriëen. Een warme dag on sportcentrum Sprong maar met deelname van 170 turnsters uit Zeeland was het een geslaagde dag. De Zeeuwse kampioenen bij Delta Sport zijn Vera Flikweert (pupil 2 cat.5), Bente Bestman (instap niv 3), Julia Heijboer (pupil 3 niv 5), Sofie Kouwenberg (pupil 3 niv 4), Suzie Zondervan (pupil 2 niv 4). Elin Boot (pupil 1 niv 4) en Ruth Simmelink (jeugd H). De zilveren medaille gingen naar Evi van Almenkerk (pupil 3 niv 5) Alyssa Huissoon (instap niv 5), Isa Vogelenzang (instap niv 6), Sera Taks (pupil 3 niv 4), Leonie Vrolijk (jeugd H), Fay van de Vate (jeugd G), Senna Poortvliet (senior D). De bronzen medaille was voor:  Faya van Wensen (pupil 3 niv 4), Ilse de Ronde (jeugd H), Quinty van der Wekken (Jeugd F), Mirthe de Jonge (jeugd G), Sopie van Zijp (senior D), Rosanne Mol (junior D)
 
 
 
 
Trots op onze juryleden GV Delta Sport
                 
Onze vier nieuwe juryleden waren afgelopen weken actief op de turnwedstrijden. Wordt ook jurylid bij Delta Sport. Wij helpen je bij de opleiding en betalen ook de opleiding. Wij vragen dringend om nog meer juryleden zodat al onze selectieleden zowel turnen als acro aan de KNGu wedstrijden kan meedoen.
 
Recreatieturnen, voorselectie en
jongens turnen genieten in de turnhal
 
 
Op vrijdagmiddag in de turnal is het altijd een uitdaging voor verschillende groepen. Recreatieturnen, heren turnen, voorselectie turnen en daarna turnen dames op hoogste niveau.
 
Trainster Elianne Biesma verzorgt turnles
voor school in Nieuwerkerk in de turnhal
Trainster Elianne Biesma heeft onlangs een turnles gegeven aan de leerlingen van school uit Nieuwerkerk Elianne deed dat in afsluiting van haar stage/opleidings tijd voor onderwijs.
 
Altijd een uitdaging bij kind- en oudergym
GV Delta Sport in de turnhal
 
 
 
Altijd een uitdaging bij kind- en oudergym. Grote variatie bij leren vallen en opstaan. Vaardigheden en angst overwinnen.
 
Lijkt eenvoudig maar vergis je niet.....
Kleur bij kleur in de les van nijntje
Het lijkt zo makkelijk om kleuren te verzamelen op het juiste kleurendoek. vergis je niet dat het voor kinderen nog best moeilijk is.
 
 
Wedstrijdje kopstand bij de
voorselectie op woensdagmiddag
Altijd uitdagingen bij de lessen van de voorselectie turnen
Vier acroteams actief in de Ahoy
bij de NK-finale 24 en 25 juni
C-categorie trio junior Senne Groenendijk,
Anouk Hofman en Evi van Dongen op zaterdag 24 juni
D+ senior Milou Verkerke en Faya van Wensen
op zaterdag 24 juni
Categorie A-pupil Nora Blok en Mirthe Giljam
op zondag 25 juni Combinatie DS/Alianza
B-categorie senior Babette Verkerke en Shapira van Dam
op zondag 25 juni Combinatie DS/Alianza
 
 
 GV Delta Sport start voorbereiding 60 jaar
jubileum eind september 2023
-Grote uitvoering op zaterdag 30 september
in Laco Sportcentrum met alle groepen
 
Velen herkennen de beelden nog van de laatste uitvoering in 2019. Alle groepen van GV Delta Sport voerden een act op in het thema van circus. Verdeeld over een middag en avond voorstelling. Een theater opgebouwd in de grote sporthal van Laco met licht- en geluids effect. Door de coronatijd hebben we echter paar jaar moeten overslaan. September 2023 bestaat GV Delta Sport 60 jaar en wij hebben gekozen voor jubileum uitvoering op zaterdag 30 september. Inmiddels zijn alle groepen op de hoogte gebracht met het thema in de muziek stijl. Opnieuw bouwen Laco om in theater en gaan we er vanuit in een middag- en avond programma.
Inmiddels is er een commissie gevormd om het jubileum en uitvoering tot een succes te maken:
Commissie: Kees Verkerke, Peter van Welt, Cora Hout, Marinda Meijer, Marina Goud, Janneke Grauss, Rebecca van Welt, Lieselore van der Wekken en Marinda van den Hoek
 
Trainingsdagen Acrodemo groep 
Op twee zondagen in de maand is er een mogelijkheid om in de acrodemogroep te komen trainen. De training vind plaats in de turnhal van Laco Sportcentrum tussen 10.00-12.00 uur . Datums zijn: 18 juni, 2 juli en laatste trainingsdag voor zomerstop 16 juli. 
 
GV Delta Sport heeft de wedstrijden voor het
seizoen 2023-2024 inmiddels gepland
GV Delta Sport zorgt voor het nieuwe seizoen 2023-2024 weer voor wedstrijd organisaties.
De landelijke KNGU heeft gevraagd aan Delta Sport om ook in het nieuwe seizoen een plaatsingswedstrijd te organiseren in Laco Sportcentrum. Delta Sport heeft  akkoord gegeven aan de medewerking. Zo zal opnieuw uit heel Nederland turnsters naar Zierikzee komen voor plaatsing op weg naar NK. 
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
Zaterdag 1 juli kleurenturnen.
Zaterdag 30 september uitvoering Delta Sport in grote sporthal.
Zaterdag en zondag 21/22 oktober OZK
Zaterdag 25 en zondag 26 november Districts KNGU dames turnen voorwedstrijd en teams
Zaterdag en zondag 6/7 januari 2024  OZAK
Zaterdag en zondag 3/4 feb. 2024 KNGU landelijke plaatsingswedstrijd dames turnen
Zaterdag 2 maart 2024 herenturnwedstrijd in turnhal
 
 
 
Programma Acroselectie
       
24 juni finale  AHOY Rotterdam  BCDplus
25 juni  finale AHOY Rotterdam  A
 
www.knockonwood.nl
 
Agenda
Vrijdag 16 juni nijtje afgymen in de turnhal om 9.30 uur
Zaterdag 24 en zondag 25 juni NK-finales in Ahoy Rotterdam met deelname van Delta Sport
Zaterdag 1 juli kleurenturnen in turnhal
Zaterdag/zondag 1 juli Open Tilburgse heren turen
Maandag 4 september ledenvergadering GV Delta Sport
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport 30 september  2023 in Laco Sportcentrum
 
    
 
  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.