een
goedgemutst!

  2015
Beste ,

Ik wens je veel goedgemutstheid in dit nieuw jaar!
We vergeten te gemakkelijk hoe goed we het hebben. Ons bruto nationaal product is zo hoog, dat het geen enkele invloed meer heeft op ons gevoel van welbevinden. Toch zetten we onze energie eerder op het verhogen van inkomen en omzet, dan op het verhogen van ons gevoel van voldoening en geluk. Laten we werk maken van een beter evenwicht en in 2015 ons humeur wat serieuzer nemen!
 
Maandelijks ga ik je daar een tip voor sturen en in onze contacten zal ik er ook aandacht voor hebben. Als je geen prijs stelt op de tips, kun je eenvoudig afmelden via de knop onderaan deze mail.
 
Zelf krijg ik altijd enorm goede zin van Zaz, klik op het filmpje om te horen of jij het ook zo aanstekelijk vindt! Zaz zingt over liefde, plezier en een goed humeur. Waarvan krijg jij een goed humeur?!
 
 
 
 
Laat je inspireren op 5 maart 
 
Kom naar Den Bosch voor een lange middag boordevol kennis, plezier en chocolade. Samen met vakgenoten bieden ik je daar een bont palet van activiteiten en workshops om het humeur van jou en je organisatie bewust te verhogen.
 
 
 
 
 
LEZEN!
 
Universiteit Leuven heeft een groot onderzoek gedaan naar geluk en de mate waarin je kunt leren om gelukkiger te zijn. Gedegen onderzoek en praktische tips, zowel voor de denkers als de doeners een aanrader!


 
 
 
Marga Rijken - Praktijk voor co-active coaching
Maasdijk 24 - 5328 BG Rossum
06 2953 8848
coaching@margarijken.nl
www.margarijken.nl