Het nachtelijke uur heeft me genekt! In de nieuwsbrief die u zonet ontvangen heeft stond (tot 2 keer toe!) een foute datum vermeld bij de 2-daagse masterclass CVT... Bij deze dus de juiste info.

Mijn excuses!


*

2-DAAGSE MASTERCLASS CVT
17 & 18 juli 2010 - Gent

Deze masterclass biedt een intensieve theoretische inleiding in Complete Vocal Technique, maar ook individuele lessen, met de overige deelnemers als publiek. Dit is een unieke leer-ervaring voor iedereen.

Dag 1:
Het eerste gedeelte van de dag zal Eva de technieken uitleggen in de vorm van een presentatie, waarbij alle deelnemers betrokken worden en alles goed leren aanvoelen. Het tweede deel van de dag werkt ze met de actieve deelnemers aan het oplossen van hun specifieke problemen. Opnieuw wordt iedereen betrokken in de oefeningen.

Dag 2:
Op deze vervolgdag wordt dieper op de onderwerpen ingegaan (bijvoorbeeld effecten), is er meer tijd voor het stellen van vragen en wordt er opnieuw gewerkt met actieve deelnemers.

Deze masterclass is een inspiratie voor iedereen en een unieke kans om je stem in slechts 2 dagen verder te ontwikkelen!

Doelgroep:
Iedereen die z’n stem op een gezonde manier wil leren gebruiken: zangers, acteurs, pedagogen, stemspecialisten zoals logopedisten en NKO-artsen; dirigenten, muziekdocenten,... Ook beginners zijn welkom als publiek!

Docente:
Eva Wilms (NL)
Authorized CVT-teacher

Taal:
Nederlands

Datum:
Zaterdag 17 & zondag 18 juli 2010
10 - 15 uur

Locatie:
NH Hotel Gent - St. Pieters
Koning Albertlaan, 121
9000, Gent

Prijs:
Publiek: €110
Actieve deelnemer: €135

Inschrijven:
Dowload het formulier hier of vind het in bijlage.

Deze masterclass op Facebook:
Klik hier.