Unsubscribe / Change Profile
Сподели: 
 
Инсинератори, които не замърсяват въздуха. Възможно ли е?
 
Отговор на този въпрос ще даде френската фирма ATI ENVIRONNEMENT, която ще вземе участие в изложбата Save the Planet.
 
    
 
„Нашето оборудване е екологично - щадящо околната среда. Следгоривната камера е предназначена да обработва горивните газове при висока температура, за да осигури първичното им третиране преди филтриращата система. Освен това ние разработихме наши системи за филтриране, за да спазваме изискванията на ЕС, които са най-строгите в световен мащаб.“ , споделя с г-н Муди Ким, експорт директор.
 
ATI ENVIRONNEMENT работи в повече от 60 страни в света. Проектира и произвежда инсталации за изгаряне на отпадъци и филтриращи системи. Фирмата е специализирана в третирането на болнични, животински и промишлени отпадъци.  Вижте цялото интервю с г-н Ким тук.
 
Полезни линкове с актуални новини от сектора:
 
 
 
Българската асоциация по рециклиране (БАР) е създадена през 1998. БАР е сдружение с идеална цел и обединява български фирми и предприятия, които се занимават със събиране, съхранение, транспортиране и механична обработка на вторични суровини от черни и цветни метали, хартия, пластмаса, стъкло, каучук и др.
**********************************************************
 
 
Water and Environment Technologies се издава от 2005 г. и се фокусира върху материалите, производството и технологиитe при проектирането, изграждането и експлоатацията на съоръжения за пречистване на вода, инсталации за третиране на отпадъчни води и твърди отпадъци, оползотворяване на енергия от отпадъци и др.
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".