Ontdek de wereld vanaf het water
 
Nieuwsbrief week 14
 
 
Ondanks dat er momenteel nauwelijks wordt gevaren, gebeurt er een hoop bij ons op de scheepswerf. Zo zijn we begonnen met het inplannen van tochten en het seizoensklaar maken van onze schepen. Onderdeel van dit proces is dat onze historische schepen goed verzorgd moeten worden. In deze nieuwsbrief lichten wij dit graag toe.
 
Wil je op de hoogte blijven van onze aanstaande vaardata? Hier vertellen wij in een volgende nieuwsbrief meer over. 
 
 
Verschillende renovaties voormalig stoomschip "De Hydrograaf"
 
 
Voormalig stoomschip "De Hydrograaf" ondergaat momenteel verschillende renovaties. Deze renovaties bestaan uit het vervangen van de vloer op de gangboord van het schip, het plaatsen en vastzetten van een nieuwe tanktop en het aanbrengen van een nieuwe houten vloer in de tussenruimtes aan de binnenkant van het schip. 
 
Zoals op de foto hiernaast te zien is, zijn de renovaties momenteel nog in volle gang. Voor meer foto's van de renovaties kun je op de link hieronder klikken. 
 
 

 
 
 
Scheepsmaat Shakur tijdens het vervangen van de vloer op de gangboord
 

 
 Grote verbouwing havenbarkas "De Lola"
 
 
Er wordt hard gewerkt om het schip te verbouwen

 
 
 
Onze havenbarkas "De Lola" ondergaat een grote verbouwing. Er wordt op onze scheepswerf hard gewerkt om de hoogte van het schip aanzienlijk te verlagen. Daarnaast wordt de binnenkant van het schip compleet gerenoveerd. Zo wordt er onder andere een volledig nieuwe vloer geplaatst.
 
Dit alles zodat "De Lola" binnenkort kan vertrekken naar haar nieuwe ligplaats in Haarlem. 
 
Jouw mening telt!
 
 
Jouw mening is voor ons erg belangrijk. Wij horen namelijk graag hoe jij denkt over de vaartochten en evenementen die wij organiseren. Via een enquête bieden wij daarom een luisterend oor om te weten te komen welke behoeftes er voor het nieuwe seizoen zijn. 
 
Je kunt je feedback aan ons doorgeven door op onderstaande link te klikken. 
 
 

 
 
 
Je kunt je mening delen door onze enquête in te vullen
 

 
Scheepspraat
 
Betekenis: er komt heel wat kijken om
een bepaald doel te bereiken. 

 
Algemene informatie over:

 
 
 
 
 
 
 
 
Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Schrijf je in via onze website.
 
Volg ons op:
 
 
Informatie en reserveringen
Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.