Click here to view this email in your browser
 
Hej,
 
Just nu fyller vi butiken med fina garner till era semesterprojekt, sommaren är inte långt bort nu :)
I veckan fick vi påfyllning från Rauma med mångas favortigarn Finull, och vi har även utökat vårt utbud av färger i det lite tunnare Lammullgarnet som nu har hela 38 fina färger!
 
Vi påminner om att vi har stängt torsd 25 maj på grund av Kristi Himmelsfärdsdagen, men öppet som vanligt resten av veckan!
 
 
Vi fick också en efterlängtad leverans från Malabrigo så nu har vi laddat upp med massor av härliga nyanser deras Lace, Rios och Sock!
 
MAJ-erbjudande på Tynn Merinoull, Re-Use och Klompe Lompe Merinoull
 
Vi har fått in så många nya fina färger i Tynn merinoull från Sandnes Garn. Det firar vi med 15% introduktionsrabatt under nästa vecka, så till och med lördag 27 maj kostar ett nystan Tynn merinoull endast 49 kr istället för ordinarie pris 57 kr. Tynn merinoull är 100% superwashbehandlad merinoull, mulesingfri såklart, som all merino vi säljer. Passar utmärkt till baby-, barn- och vuxenplagg på stickor 2.5-3 mm. Ett nystan är 50 g och 175 m.
 
Här kommer lite mönsterinspiration för Tynn merinoull...
 
 
Re-Use är ett spännande lite rustikt garn som är gjort av bomullsfibrer från återvunna jeans, alltså ett miljövänligare alternativ än vanlig bomull. Ett nystan kostar normalt 69 kr, men till och med lördag 27 maj ger vi hela 30% rabatt, så nu kostar det bara 49 kr! Re-Use passar till stickor 3.5-4.5 mm och det är ca 200 m och 100 g per nystan. Jag har precis påbörjat en skön sommartröja i Re-Use, efter beskrivningen On the Beach av Isabell Kraemerm, som jag haft på min att-sticka-lista länge. Beskrivningen är på engelska och hittas gratis på Ravelry.
 
Dessa fina knappar som vi nyligen fått in i sortimentet är faktiskt gjorda av ekologisk bomull, tro det eller ej!
 
 
Vi ger även 20% rabatt på den lite tjockare Klompe Lompe Merinoull, som nu utgår ur vårt sortiment.
Passa på att fynda 100% superwash merinoull som passar till stickor 3.5-4 mm. Ett nystan är 105 m och 50 gram och kostar i vanliga fall 57 kr, men nu endast 46kr! Merinoull är ett bra garn till bland annat babyfiltar, här är några mönsterförslag från Sandnes häften:
 
 
OBS! Ingen bytesrätt på REA-varor eller kampanjvaror.
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-16