SAC-Dag, 3E41+E42
Beste leerling(e) en ouder(s) 
 
In het derde jaar krijgen de lessen “Leefsleutels” uit de eerste graad een concrete uitwerking in een Sociale actiedag waarbij waarden als vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid centraal staan.
Onze SAC-dag zal plaatsvinden aanstaande vrijdag, 6 maart 2020.
We trekken met de hele klas richting Huldenberg. Daar zullen we een dagje meedraaien in Centrum Ganspoel. Een centrum dat ondersteuning biedt aan kinderen en volwassenen met een visuele en visueel-meervoudige beperking. De leerlingen zullen in groepjes een handje helpen bij verschillende klassen en/of leefgroepen. 
 
De dagindeling zal er als volgt uitzien:
 
Ochtend
We spreken af om 8u55 aan het station van Leuven, aan de obelisk. Hier nemen we samen de bus naar Huldenberg. Als je een buskaart hebt, breng je dit mee. Diegene die dit niet hebben, betalen zelf hun busticketje (kan uiteraard ook via de app).
De bus stopt in het centrum van Huldenberg. Dan moeten we nog een 3-tal kilometer stappen. De mooiste weg is tussen de velden, maar aangezien het de laatste dagen (weken) stevig geregend heeft, zouden deze wegen wel eens erg modderig kunnen zijn. Voorzie dus (stevige) stapschoenen.
 
Middag
We eten onze lunch in het centrum, samen met de leerlingen en bewoners van Ganspoel. Je zorgt dus zelf voor je lunchpakket. Vergeet ook geen drankje mee te nemen.
 
Namiddag
In de namiddag draaien we nog even mee met het normale dagverloop.
Om 15u18 nemen we dan de bus terug naar Leuven, waar we dan om 15u53 aankomen. Van hieruit mag je rechtstreeks naar huis.
 
 
Adres:
Centrum Ganspoel vzw
Ganspoel 2
3040 Huldenberg
 
We zijn ervan overtuigd dat het een leerrijke en geslaagde dag zal worden!
 
Vriendelijke groet
An Franckx, Klasleraar 3 E4 1/ E4 2
 
Voor verdere inlichtingen over deze activiteit, contacteer an.franckx@hdc.ksleuven.be
 
 
Dit is een no-reply adres. Gelieve niet te reageren op de afzender van dit bericht.
Voor wijzigingen in contactadres, contacteer secretariaatsmedewerker nick.caron@hdc.ksleuven.be